Follow us

At the pharmacy | Τα 8 καλύτερα αρώματα φρεσκάδας και καθαριότητας που μπορείς να βρεις στο φαρμακείο

Και θα σε κάνουν να μοσχοβολάς όλη μέρα.

hair Splash News / Ideal Image

Όταν γίνεται λόγος για αρώματα και μυρωδιές, οι περισσότεροι σκέφτονται τα πολυτελή μπουκαλάκια των διάσημων οίκων που, τις περισσότερες φορές, είναι και αρκετά ακριβά. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν χρειάζεται να αγοράσει κανείς ένα πανάκριβο άρωμα για να μυρίζει όμορφα. Υπάρχουν πολλά αρώματα φαρμακείου που όχι μόνο είναι το ίδιο ποιοτικά με τα πολυτελή, αλλά και έχουν μεγαλύτερη διάρκεια στην επιδερμίδα, μερικές φορές ακόμα μεγαλύτερη και από αυτή των ακριβών αρωμάτων. Και το καλύτερο; Είναι πολύ πιο προσιτά στην τιμή τους.

Αυτά είναι τα hair mists που θα χαρίσουν ένα ανάλαφρο άρωμα φρεσκάδας στα μαλλιά σου

Εμείς συγκεντρώσαμε τα πιο αγαπημένα μας αρώματα που μπορείς να βρεις στο φαρμακείο της γειτονιάς σου και σου τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα αν θες να μοσχοβολάς φρεσκάδα και καθαριότητα όλη μέρα.

5 οικονομικά αρώματα που θα σε κάνουν να μοσχοβολάς φρεσκάδα όλη μέρα

Τα 8 αρώματα φαρμακείου που αξίζει να αποκτήσεις:

Néroli Eau Parfumee Bienfaissante, Roger & Gallet

Néroli Eau Parfumee Bienfaissante, Roger & Gallet

Το φυσικό εκχύλισμα του Néroli με τις χαλαρωτικές του ιδιότητες φωτίζει τη σύνθεση με τις λουλουδένιες και φωτεινές νότες του. Έπειτα ακολουθούν οι μελιστάλαχτες και γαλακτώδεις νότες των άνθεων πορτοκαλιάς να αναδημιουργήσουν στην κάθε του λεπτομέρεια, την αίσθηση της χρυσαφένιας επιδερμίδας. 

Nuxe Prodigieux Floral Le Parfum, Nuxe

Nuxe Prodigieux Floral Le Parfum, Nuxe

Ένα απόλυτα λουλουδάτο άρωμα με νότες από γκρέιπφουτ, μανόλια και musk.

Trésor de Polynésie Eau de Toilette, Hei Poa

Trésor de Polynésie Eau de Toilette, Hei Poa

Ένας συνδυασμός από φρουτώδεις και φλοράλ νότες. Tο άρωμα ανοίγει με ένα μπουκέτο λουλουδιών από γιασεμί και τιαρέ για να κλείσει με τη ζεστασιά της βανίλιας. Νότες που αποπνέουν ένα άρωμα monoi, ενός πραγματικού θησαυρού της Ταϊτής, προσφέροντας μια στιγμή απόδρασης στην Πολυνησία.

Eau des Vignes Fresh Fragrance, Caudalie

Eau des Vignes Fresh Fragrance, Caudalie

Το Eau des Vignes θα σε μεταφέρει σε έναν καλοκαιρινό κήπο στην καρδιά των αμπελώνων, όπου το σπινθηροβόλο περγαμόντο παντρεύεται με τη φινέτσα της ίριδας και με τον αισθησιασμό του λευκού μόσχου.

Iris Eau de Parfum, L' Erbolario

Iris Eau de Parfum, L' Erbolario

Αυτό το μοναδικό άρωμα έχει υπέροχες αρωματικές νότες από Ίριδα, Ylang Ylang, Tobacco και Βανίλια, με το τελικό αποτέλεσμα να αναδίδει μια απαλή ευωδιά φλοράλ πούδρας.

Anthos Eau De Toilette, KORRES

Anthos Eau De Toilette, KORRES

Αυτό το άρωμα αναδίδει μια τέτοια αίσθηση φρεσκάδας και λουλουδιών που σου θυμίζει άμεσα την αύρα των αγριολούλουδων καθώς τη μεταφέρει ο γλυκός άνεμος του νησιού.

White Tea Eau De Toilette, KORRES

White Tea Eau De Toilette, KORRES

Άρωμα δροσερό με νότες φρεσκοκομμένων λουλουδιών και γλυκόπικρων εσπεριδοειδών που υπογραμμίζει η ντελικάτη αίσθηση του πολύτιμου λευκού τσαγιού, τυλιγμένη σε νότες κέδρου και βελανιδιάς.

Spicy Vanilla eau de parfum, Messinian Spa

Spicy Vanilla eau de parfum, Messinian Spa

 Ένα ζεστό, πικάντικο και unisex άρωμα με βανίλια, πλούσιες νότες μπαχαρικών, σπόρο tonka, άνθος καπνού, σε συνδυασμό με μία απαλή νότα ξύλου, κακάου και αποξηραμένων φρούτων.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ