Follow us

Calling all blondes | Βρήκαμε τον #1 τρόπο για να κάνεις για το απόλυτο "παγωμένο" ξανθό χρώμα στα μαλλιά σου

Μπορείς να αποφύγεις το ανεπιθύμητο κιτρίνισμα στα μαλλιά αν είσαι ξανθιά και αυτός είναι ο τρόπος.

MissBloom TEAM
ΣΑΜΠΟΥΑΝ Courtesy of Kemon

Beyoncé, Sarah Jessica Parker, Kate Moss, Gigi Hadid, αλλά και οι δικές μας Δούκισσα Νομικού, Ζέτα Μακρυπούλια και Ελένη Μενεγάκη μοιράζονται μια κοινή αγάπη. Το ξανθό. Και φυσικά δεν είναι οι μόνες. Αμέτρητες γυναίκες στον κόσμο δεν έχουν καταφέρει να αντισταθούν στη ξανθιά απόχρωση. Μαζί με το κλασικό πλατινέ ή το χρυσό που βρίσκονται πάντα ψηλά στις προτιμήσεις τους, το τελευταίο διάστημα είναι πολύ "hot" και το... ψυχρό ash blonde, που είναι ξανθό με ανατρεπτικούς γκρίζους τόνους στάχτης.

Αν και το ξανθό είναι μια επιλογή "statement", που δηλώνει αποφασιστικότητα, την ίδια στιγμή είναι μια επιλογή, που αν δεν έχει σωστή εκτέλεση ή σωστή φροντίδα, μπορεί να έχει αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Τα ξανθά μαλλιά πρέπει να φαίνονται λαμπερά και υγιή για να θεωρούνται επιτυχημένα.

Οι ψυχρές αποχρώσεις του ξανθού τείνουν να κιτρινίζουν εύκολα

Η συντήρηση και η φροντίδα είναι top προτεραιότητα, καθώς όλες οι ψυχρές αποχρώσεις του ξανθού τείνουν να κιτρινίζουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να προσέξουμε την μετέπειτα φροντίδα των μαλλιών μας.

Και το Νο1 βήμα που πρέπει να κάνουμε είναι να πάρουμε ένα anti-yellow σαμπουάν, που είναι ο απόλυτος σύμμαχος του ξανθού κατά του κιτρινίσματος.

Παρόλο που υπάρχουν διάφορα προϊόντα στο εμπόριο, όταν πρόκειται για τη φροντίδα των μαλλιών μας που καθορίζει και τη συνολική μας εικόνα, εμείς προτιμάμε τα επαγγελματικά προϊόντα, όπως αυτά που μας προτείνει και ο κομμωτής μας. Θέλουμε να προσφέρουμε στα μαλλιά μας την καλύτερη δυνατή επιλογή σε καθημερινή βάση, ώστε να διατηρείται η ποιότητα των μαλλιών μας σε βάθος χρόνου.

Ένα top anti-yellow σαμπουάν με φυτικά και βιολογικά συστατικά που έχουμε σε review από αγαπημένες beauty bloggers και το προτείνουμε και εμείς, είναι το Colore Brilliante από τη σειρά ACTYVA της ιταλικής εταιρείας Kemon, η οποία έχει πάνω από 65 έτη καινοτομιών στον χώρο της περιποίησης των μαλλιών.

Calling all blondes | Βρήκαμε τον #1 τρόπο για να κάνεις για το απόλυτο "παγωμένο" ξανθό χρώμα στα μαλλιά σου

Βρες το επαγγελματικό anti-yellow σαμπουάν της Kemon εδώ

Πρόκειται για ένα σαμπουάν που δίνει την πολύ δυναμική απόχρωση του πάγου στα μαλλιά. Σε μόλις 2 λεπτά αφαιρεί την κιτρινίλα τόσο από τα ξανθά, όσο και από τα γκρίζα και τα λευκά μαλλιά. Παράλληλα είναι κατάλληλο και για μαλλιά που έχουν υποστεί ντεκαπάζ, αλλά και για εκείνα που έχουν ανταύγειες.

Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα μωβ ή silver σαμπουάν, το ACTYVA Colore Brillante Anti Yellow δεν ταλαιπωρεί τα μαλλιά, αντίθετα, βελτιώνει την υγεία τους. Αυτό συμβαίνει λόγω της μοναδικής φυτικής του σύνθεσης, που είναι 82% φυτική και περιλαμβάνει το πατενταρισμένο φυτικό σύμπλεγμα Velian Complex, έναν συνδυασμό από 4 ισχυρά εκχυλίσματα με πιστοποίηση βιολογικής καλλιέργειας: Βεμπράσκο, Ελίχρυσο, Λιναρόσπορο και Χαμόμηλο (Ανθεμίδα). Το φυτικό αυτό σύμπλεγμα αναζωογονεί & δυναμώνει τα μαλλιά και τα κάνει λαμπερά και με μεταξένια αίσθηση.

Green & Clean Cosmetic : άριστο για τα μαλλιά αλλά και για το περιβάλλον

Το ACTYVA Colore Brillante Anti Yellow είναι ένα προϊόν 100% vegan, χωρίς τα "ύποπτα” SLS ή SLES, χωρίς παραβένια, και έχει πιστοποίηση Love Nature και Green & Clean Cosmetics, καθώς εμπεριέχεται σε ανακυκλώσιμη συσκευασία και παράγεται από 100% καθαρή, ανανεώσιμη ενέργεια.

ΣΑΜΠΟΥΑΝ

Βρες το επαγγελματικό anti-yellow σαμπουάν της Kemon εδώ

Το συγκεκριμένο σαμπουάν της αφαιρεί αποκλειστικά τους κίτρινους τόνους, που σημαίνει ότι όπου τα μαλλιά είναι πολύ ανοιχτά ξανθά ή λευκά, αναδεικνύει περισσότερο τους λευκότερους τόνους, ενώ στα σημεία που είναι πιο σκούρα ξανθά, έχει ως αποτέλεσμα μία γκρίζα απόχρωση του πάγου.

Η χρήση του είναι πανεύκολη. Απλώς το αφήνεις να δράσει για 2 λεπτά και το ξεβγάζεις. Φυσικά, όσο περισσότερο αφήσεις το προϊόν, τόσο πιο έντονο θα είναι το αποτέλεσμα.

Μπορείς να βρεις το επαγγελματικό anti-yellow σαμπουάν της Kemon εδώ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ