Follow us

Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου | 8 μάσκες νύχτας για να ξυπνάς με βελούδινη, σφριγηλή επιδερμίδα κάθε πρωί

Τα ovenight skincare προϊόντα ωφελούν 10 φορές παραπάνω την επιδερμίδα μας.

skin iStock

Οι μάσκες προσώπου χαρίζουν πολλαπλά οφέλη στην επιδερμίδα μας, ανάλογα με τα συστατικά που περιέχουν αλλά και τις ανάγκες που καλύπτουν. Μπορεί να είναι άκρως ενυδατικές και ανακουφιστικές για μια αφυδατωμένη, ταλαιπωρημένη επιδερμίδα, μπορούν να επαναφέρουν την ελαστικότητα σε ένα ξηρό δέρμα αλλά και να προετοιμάσουν το πρόσωπό μας πριν το μακιγιάζ. Μπορεί να είναι αποσυμφορητικές και να καθαρίζουν σε βάθος τους πόρους (όπως για παράδειγμα οι μάσκες με άργιλο), ή να έχουν λευκαντικές ιδιότητες (εφόσον περιέχουν βιταμίνη C). Άλλες δρουν μέσα σε 10 λεπτά και άλλες απαιτούν να τις φοράς το βράδυ, καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, ενώ κοιμάσαι.

Overnight beauty products | Γνώρισε ποια προϊόντα δρουν καλύτερα ενώ κοιμάσαι

Σχετικά με τις τελευταίες λοιπόν, οι overnignt sleeping masks έχουν γίνει τα αγαπημένα μας beauty products. Πρόκειται για μάσκες που δρουν πιο αποτελεσματικά κατά τη διάρκεια της νύχτας και επομένως ξεβγάζονται το επόμενο πρωί. Προτείνεται να εφαρμόζονται το βράδυ πριν κοιμηθούμε, καθώς συντελούν στην ενίσχυση της διαδικασίας ανάπλασης των κυττάρων και της αναζωογόνησης του δέρματος.

Θέλεις να ξυπνάς με μια φρέσκια, λαμπερή επιδερμίδα κάθε πρωί; Τα μόλις 3 προϊόντα που θα χρειαστείς

Όπως και με τις κλασικές μάσκες προσώπου, έτσι και με τις μάσκες νυχτός μπορείς να βρεις την καταλληλότερη για τις ανάγκες της επιδερμίδας σου: sleeping masks για ενυδάτωση, αναδόμηση, λάμψη, αντιγήρανση, ακόμα και χημική απολέπιση...

Beauty Editor's tip: Λόγω του ότι, συνήθως, οι μάσκες νυκτός έχουν πιο παχύρρευστη σύνθεση, καλό είναι να τις απλώνεις στο πρόσωπό σου τουλάχιστον μια ώρα πριν κοιμηθείς. Διαφορετικά, μεγάλη ποσότητα θα μείνει στο μαξιλάρι σου, κάτι που δεν θες για πολλούς λόγους.

Μπορείς να τις φοράς κάθε βράδυ, πάνω από την κρέμα νύχτας ή 2-3 φορές την εβδομάδα, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Δες παρακάτω τις 5 αγαπημένες μας:

Velvet Sleeping Mask, Sisley

Velvet Sleeping Mask, Sisley

Καταπραϋντική και επανορθωτική μάσκα με λουλούδια Saffron που βοηθά το ξηρό δέρμα να ανακτήσει τη δύναμή του βελτιστοποιώντας τη φυσική δραστηριότητα του δέρματος κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το βράδυ, προστατευμένο από τις φθορές, το δέρμα αυτοδιορθώνεται.

Damask Rose Μάσκα Νύχτας Για Ξεκούραστη Όψη, KORRES

Damask Rose Μάσκα Νύχτας Για Ξεκούραστη Όψη, KORRES

Μάσκα νύχτας με κρεμώδη υφή για ξεκούραστη και λαμπερή επιδερμίδα. Το έλαιο και τα πέταλα του Damask rose είναι γνωστά για τις τονωτικές, αντισηπτικές και στυπτικές ιδιότητές τους.

Sleep & Peel Micro-Peeling Night Cream, Filorga

Sleep & Peel Micro-Peeling Night Cream, Filorga

Κρέμα νυκτός με έναν μοναδικό συνδυασμό υδροξυοξέων (AHA& BHA) στη βέλτιστη συγκέντρωση (4.5%),  για λαμπερό δέρμα με εξαιρετικά βελτιωμένη υφη και λείανση των λεπτών γραμμών. 

Drink Up™ Intensive Overnight Hydrating Mask, Origins

Drink Up™ Intensive Overnight Hydrating Mask, Origins

Μάσκα με αβοκάντο και glacier water που χαρίζει άμεση και πλουσια ενυδάτωση που διαρκεί 72 ώρες, ενώ βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί τα επίπεδα φυσικής υγρασίας της. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται αμέσως σε βάθος και δείχνει άμεσα πιο λαμπερή.

Moisture Surge Overnight Mask, Clinique

Moisture Surge Overnight Mask, Clinique

Κρεμώδης, μη λιπαρή μάσκα προσώπου με ενυδατική πανθενόλη που βοηθά στην ενίσχυση της ασπίδας υγρασίας της επιδερμίδας. Καταπραΰνει και θρέφει για να βοηθήσει την επιδερμίδα τα παραμείνει ενυδατωμένη.

Ήρα Αντιρυτιδική Μάσκα Ύπνου, Fresh Line

Ήρα Αντιρυτιδική Μάσκα Ύπνου, Fresh Line

Θρεπτική μάσκα ρετινόλης που λειτουργεί κατά τη διάρκεια της νύχτας για να αποκαλύψει μια λεία, αναζωογονημένη και λαμπερή επιδερμίδα το πρωί. Διεγείρει την κυτταρική ανανέωση, μειώνει τις λεπτές γραμμές, χαρίζει ομοιόμορφο τόνο και ομοιόμορφη υφή, για μια εντυπωσιακά πιο λεία εμφάνιση.

Ultra Facial Overnight Hydrating Face Mask, Kiehl's

Ultra Facial Overnight Hydrating Face Mask, Kiehl's

Ενυδατική μάσκα νυκτός με υψηλής συγκέντρωσης σκουαλένιο (σε ποσοστό 10,5%) που θρέφει την επιδερμίδα σε βάθος.

Waso Yuzu-C Beauty Sleeping Mask, Shiseido

Waso Yuzu-C Beauty Sleeping Mask, Shiseido

Ενυδατική μάσκα νυκτός με Ιαπωνικό Εσπεριδοειδές Yuzu. Κλειδώνει την υγρασία και βελτιώνει την θαμπή όψη της επιδερμίδας, για πιο υγιή και ξεκούραστη όψη. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ