Follow us

Mascara Cocktailing | Το νέο trend που έχει κάνει χαμό στο TikTok θα σου χαρίσει υπέροχες βλεφαρίδες

Ο νέος τρόπος για να εφαρμόζουμε τη μάσκαρα.

Lily Rose Depp Splash News / Ideal Image

Υπάρχει κάτι πιο γοητευτικό από τις μακριές βλεφαρίδες για το βλέμμα μιας γυναίκας; Υπάρχει, και αυτό είναι οι πλούσιες, μακριές, γυριστές και καλά διαχωρισμένες βλεφαρίδες που χαρίζουν ακόμα πιο μεγάλη ένταση στα μάτια και τα κάνουν να φαίνονται μεγαλύτερα. Και αυτό ακριβώς θα πετύχεις αν ακολουθήσεις πιστά το νεότερο trend που έχει κάνει χαμό στο TikTok τελευταία.

Για τι ακριβώς μιλάμε; Πρόκειται για το "Mascara Cocktailing", μια τάση που ορίζει ότι είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείς δύο ή και τρεις μάσκαρα με διαφορετικές ιδιότητες παρά μία και μοναδική (ακόμα κι αν συνδυάζει πολλά οφέλη). Υιοθετείς δηλαδή μια μέθοδο κόκτειλ στις μάσκαρα που χρησιμοποιείς για να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θα μας πεις τώρα ότι αυτό είναι ένα αρκετά παλιό κόλπο που πολλοί makeup artists και makeup gurus ακολουθούν εδώ και χρόνια, και θα έχεις δίκιο. Ωστόσο, η Gen Z στο TikTok το ανακάλυψε μόλις τώρα και το πήγε ένα βήμα παραπέρα: δεν αρκείται μόνο στις δύο μάσκαρα (όπως οι makeup artists) αλλά μάς δείχνει πώς συνδυάζει τρεις, ακόμα και τέσσερις διαφορετικές μάσκαρα + serums για να πετύχει αυτό το super wow αποτέλεσμα στα μάτια.

Dreamy lashes | Αυτές είναι οι 10 μάσκαρα στις οποίες "ορκίζονται" οι κορυφαίοι makeup artists

Και αν αναρωτιέσαι για ποιον λόγο να πρέπει να έχεις δύο ή τρεις διαφορετικές μάσκαρα στο νεσεσέρ σου αντί για μία και καλή που χαρίζει μήκος, διαχωρισμό, όγκο και καμπυλότητα, θα σου πούμε ότι πολλές φορές αυτές οι all in one μάσκαρα δεν αποδίδον τα αποτελέσματα που θα θέλαμε. Ο πιο safe τρόπος είναι να έχεις από μία μάσκαρα που θα χαρίζει μόνο διαχωρισμό / μήκος /όγκο / καμπυλότητα και να τις εφαρμόζεις τη μια πάνω από την άλλη, έτσι ώστε να είσαι σίγουρη ότι οι βλεφαρίδες σου θα αποκτήσουν το υπέροχο αποτέλεσμα που ονειρεύεσαι.

Microhighlighting | Το viral hack για φυσικό lifting σε όλο το πρόσωπο που προτείνουν οι TikTokers τώρα

Πώς θα το πετύχεις:

Πολύ απλά, έχε στο μυαλό σου ότι θα πρέπει να συνδυάζεις τις μάσκαρα ανάλογα με το αποτέλεσμα που θες. Έτσι, αν θες μήκος όγκο και διαχωρισμό, μπορείς να εφαρμόζεις τις μάσκαρα που προσφέρουν τα αντίστοιχα οφέλη. Αν θες και χρώμα (πχ μωβ ή πράσινο), απλά ολοκληρώνεις το μακιγιάζ με αντίστοιχη μωβ μάσκαρα. Αν πάλι θες και φροντίδα, μπορείς να περάσεις ένα serum mascara στο τέλος για να τις ενυδατώσεις αλλά και να τις διαχωρίσεις.

Beauty Editor's picks | 5 serum mascara για ονειρεμένα μακριές και δυνατές βλεφαρίδες

Τα παρακάτω βιντεάκια θα σε πείσουν:

@katiehub.org @essence cosmetics , you amaze me😍 #fyp #mascara ♬ original sound - katie
@rachdeoliveira Mascara Cocktailing??? Cant believe ive never thought about doing this before!!! 👏🏼 #mascaracocktailing #mascaracocktail #makeuptip #makeuphack #makeuptips #makeuptok ♬ original sound - Rachel De Oliveira

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ