Favorite beauty picks | Τα 10 καλύτερα αντηλιακά με χρώμα για κάλυψη αλλά και προστασία στην πόλη, όλο τον χρόνο

Μπορούν άνετα να αντικαταστήσουν το foundation σου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Υπάρχει ένα προϊόν με το οποίο έχουμε πάθει εμμονή τον τελευταίο καιρό, κι αυτό είναι το αντηλιακό προσώπου με χρώμα. Κι αυτό γιατί πρόκειται για ένα skincare item που συνδυάζει αντηλιακή προστασία και κάλυψη, με όλα τα οφέλη που μπορεί να παρέχει ένα foundation ή άλλο καλυπτικό προϊόν βάσης, συνιστώντας ουσιαστικά ένα πολύ χρήσιμο πολυχρηστικό προϊόν, που ισορροπεί μεταξύ skincare και μακιγιάζ. Τι άλλο να ζητήσουμε πια από την κοσμητολογία;

Τα αντηλιακά προσώπου με χρώμα εξελίσσονται χρόνο με τον χρόνο, με τις συνθέσεις τους να γίνονται πιο λεπτόρρευστες και τα ίδια τα αντηλιακά να είναι απολύτως εύχρηστα, με σούπερ ενυδατικές και καλυπτικές ιδιότητες. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να αντικαταστήσουν άνετα το foundation, ενώ παράλληλα σε προστατεύουν από την ηλιακή ακτινοβολία, που όπως έχουμε πει, πρέπει να προσέχεις χειμώνα-καλοκαίρι, ακόμα και στην πόλη. Επομένως, τι καλύτερο από το να εντάξεις στην καθημερινή ρουτίνα ή το καθημερινό μακιγιάζ σου ένα αντηλιακό με χρώμα, ώστε να "ξεμπερδεύεις" με το θέμα "αντηλιακή προστασία" χωρίς να χάνεις πολύ χρόνο κάθε πρωί; Παράλληλα, το αντηλιακό με χρώμα είναι η πιο σίγουρη λύση για εσένα που ξεχνάς ή δεν θες, για τους δικούς σου λόγους, να εφαρμόζεις αντηλιακό, αφού με ένα προϊόν θα έχεις δύο οφέλη ταυτόχρονα.

Τα 10 καλύτερα αντηλιακά προσώπου για προστασία στην πόλη (ακόμα και όταν έχει συννεφιά)

Γιατί μας αρέσουν;

Χαρίζουν ένα ομοιόμορφο χρώμα στην επιδερμίδα και μια ελαφριά κάλυψη, καθιστώντας περιττή τη χρήση άλλου καλυπτικού προϊόντος. Ταυτόχρονα (και κυρίως) προστατεύει το πρόσωπό σου από τη βλαβερή ακτινοβολία ενώ πολλά χαρίζουν και ενυδάτωση. Είναι επομένως ιδανικά για τις γυναίκες που θέλουν μια κρέμα για όλες τις ανάγκες τους: κάλυψη, ενυδάτωση και αντηλιακή προστασία. Τέλος, μερικά από αυτά μπορεί να περιέχουν και λίγη λάμψη, κάνοντας την επιδερμίδα να ακτινοβολεί - καθιστώντας έτσι περιττή τη χρήση highlighter.

Το αγαπημένο αντηλιακό της Hailey Bieber είναι το πιο λεπτόρρευστο (και must-have) που θα δοκιμάσεις ποτέ

Beauty Editor's tip: Μπορεί να αναρωτιέσαι ποια η διαφορά ενός αντηλιακού με χρώμα κι ενός foundation με SPF και γιατί να προτιμήσεις το πρώτο έναντι του δεύτερου. Το foundation με δείκτη προστασίας συνήθως έχει χαμηλό SPF που δεν αρκεί για να σε προστατεύσει από τον ήλιο, ενώ η σύνθεσή του είναι δημιουργημένη έτσι ώστε να στοχεύει κυρίως στην κάλυψη. Το αντηλιακό με χρώμα αντιθέτως έχει ως κύριο στόχο να σε προστατεύσει από την ακτινοβολία, παρέχοντας ταυτόχρονα και μια ήπια κάλυψη χάρη στο χρώμα του. Αν θες μεγαλύτερη κάλυψη, μπορείς να φορέσεις και το foundation από πάνω, απλά θα προτείναμε να αποφύγεις τη χρήση ενός foundation με SPF μόνο του, χωρίς αντηλιακό.

6 αγαπημένα και πολύ αποτελεσματικά concealers για να πεις "αντίο" στους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια

Τα 10 καλύτερα και πιο αγαπημένα μας αντηλιακά με χρώμα:

Bee Sun Safe Ενυδατική Κρέμα-Gel Προσώπου Με Χρωμα SPF50, Apivita

Αντηλιακή κρέμα με χρώμα για υψηλή προστασία με ελαφριά, μη λιπαρή, cream-gel υφή, που απορροφάται άμεσα και αφήνει την επιδερμίδα φρέσκια και ενυδατωμένη.

Capital Soleil UV-Age Daily Tinted Light SPF50, Vichy

Λεπτόρρρευστο αντηλιακό που περιέχει χρώμα και προσφέρει ελαφριά κάλυψη σε σημάδια, δερματικές ατέλειες και δυσχρωμίες. 

Γιαούρτι Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Με Χρώμα SPF 50, KORRES

Αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα που προσφέρει ενεργή ενυδάτωση και ομοιόμορφη κάλυψη. Ενισχυμένη με Γιαούρτι, φυσική πηγή πρωτεϊνών, μία δραστική ουσία που προέρχεται από προϊόν ζύμωσης του φασκόμηλου και πανθενόλη για υγιή όψη. Προστασία κατά των ατμοσφαιρικών ρύπων.

Κόκκινο Σταφύλι Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου με Διάφανη Λάμψη SPF 50, KORRES

Αντηλιακή κρέμα προσώπου ελαφριάς υφής με εκλεπτυσμένες πέρλες για άμεση φυσική λάμψη και προστασία του δέρματος από τη φωτογήρανση. Ενισχυμένη με καινοτόμο δραστικό από βλαστοκύτταρα Κόκκινου Σταφυλιού και μίγμα βιταμινών, βοηθά στη μείωση της εμφάνισης ρυτίδων και πανάδων, χαρίζοντας λάμψη και ομοιόμορφο τόνο.

Sun Screen Color Velvet Face Cream SPF 50+/ UVA Με Χρώμα, Frezyderm

Μια πρωτοποριακή έγχρωμη αντηλιακή κρέμα προσώπου με μοναδική καλλυντική συμπεριφορά και άριστη εφαρμογή. Δημιουργεί την αίσθηση ενός αόρατου «δεύτερου δέρματος» και παράλληλα αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα, προσφέρει ματ, ομοιογενή όψη και απαλύνει την όψη των ρυτίδων.

Crème Teintee Spf 50+, Avène

Η βελούδινη, απαλή υφή με διακριτικό χρώμα της κρέμας με χρώμα SPF 50+, χαρίζει ομοιόμορφο χρώμα στο δέρμα, για λαμπερή επιδερμίδα ενώ δεν αφήνει λευκά ίχνη.

Fotoprotector Fusion Water Color - Light -Αντηλιακό Προσώπου SPF 50, ISDIN

Αντηλιακό προσώπου καθημερινής χρήσης, με βάση το νερό, που περιέχει χρώμα και απορροφάται άμεσα χαρίζοντας δροσερή αίσθηση. Συνδυάζει άριστα την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία UV, την εξαιρετική ανοχή στο δέρμα και τη μειωμένη περιβαλλοντική επίδραση.

Anthelios UVmune 400 Tinted Fluid SPF50+, La Roche Posay

Η απόλυτη αντηλιακή προστασία (UVB + UVA + ULTRA ΜΑΚΡΕΣ UVA), με σούπερ λεπτόρρευστη υφή και χρώμα για ανάλαφρη κάλυψη. Δοκιμασμένο σε ευαίσθητο, αντιδραστικό και αλλεργικό στον ήλιο δέρμα.

Αντηλιακή με χρώμα SPF50, Tzimas cosmetics

Αντηλιακή κρέμα υψηλής προστασίας, με φυτικά βλαστοκύτταρα και υαλουρονικό χαμηλού μοριακού βάρους. Θωρακίζει το δέρμα από την υπεριώδη και την υπέρυθρη ακτινοβολία, προσφέρει ενυδάτωση, ενώ παράλληλα ενισχύει το φυσικό χρώμα της επιδερμίδας και καλύπτει μικροατέλειες.

Sun-lite με χρώμα, laouta

Ένα εξαιρετικά ελαφρύ αντηλιακό προσώπου που απορροφάται αμέσως, με καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες. Παρέχει στο πρόσωπο μία ελαφριά κάλυψη. Περιέχει εκτοΐνη κλινικά αποδεδειγμένα ότι προστατεύει το δέρμα από την ρύπανση την υπέρυθρη και μπλε ακτινοβολία.