Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Το concealer για τους μαύρους κύκλους που δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ της

Χαρίζει φως στην περιοχή κάτω από τα μάτια για ένα πιο ξεκούραστο βλέμμα.

Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Σε όλες μας έχει συμβεί: Πακετάρεις τη βαλίτσα για το ταξίδι σου το προηγούμενο βράδυ κι ανάμεσα στο άγχος σου να μην ξεχάσεις τις παντόφλες για το ξενοδοχείο, να σιδερώσεις το αγαπημένο σου T-Shirt και να βάλεις το διαβατήριο στην τσάντα σου, ξεχνάς τα μισά καλλυντικά σου. Αυτό ακριβώς έπαθε και η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία ανοίγοντας το νεσεσέρ της μόλις έφτασε στις Κάννες, είδε πως έλειπαν πολλά από τα καθημερινά must-haves της.

Μαρία Μπεκατώρου | Το άρωμα πούδρας που έχει πάντα στην τσάντα της

Για καλή της τύχη όμως ένα από τα πιο απαραίτητα προϊόντα στη ρουτίνα μακιγιάζ της είχε "ταξιδέψει" μαζί της. Ο λόγος για το κονσίλερ, το οποίο εφαρμόζει κατά κύριο λόγω κάτω από τα μάτια της για να καμουφλάρει τους μαύρους κύκλους, αλλά και σε σημεία-κλειδιά στο πρόσωπό της για να του χαρίσει "φως".

Χριστίνα Μπόμπα | Η αντιγηραντική κρέμα ματιών στην οποία ορκίζεται

Όπως αποκάλυψε μέσω των stories της, το αγαπημένο της κονσίλερ είναι το Banana Lowlighter της Rodial, του beauty brand της Μαρίας Χατζηστεφανή. Εμπλουτισμένο με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνη Ε, αλλά και αναμεμειγμένο με κίτρινο τόνο, το μπανάνα lowlighter καμουφλάρει τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, καθώς και φωτίζει περιοχές-κλειδιά του προσώπου για απαλό και φυσικό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα ενυδατώνει την επιδερμίδα.

Χριστίνα Μπόμπα | Το concealer για τους μαύρους κύκλους που δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ της

Δες τα stories της:

Χριστίνα ΜπόμπαΧριστίνα Μπόμπα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ