Follow us

Rich Girl Mani | Αυτό είναι το πιο πολυτελές μανικιούρ της άνοιξης σύμφωνα με τη JLo

Το χρώμα στα νύχια που επιλέγουν όλα τα chic girls τώρα.

JLo Splash News / Ideal Image

"Rich Girl mani", "Old Money nails" και άλλες τέτοιες ονομασίες είναι αυτές που περιγράφουν μια ολοκαίνουρια τάση στο μανικιούρ της σεζόν, που όμως έχει τις καταβολές της στο διαχρονικό στιλ που αγαπούσαν από πάντοτε οι πιο κομψές γυναίκες.

Μανικιούρ Άνοιξη 2023 | 5 super girly μανικιούρ με τα οποία έχουμε πάθει εμμονή

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια ολόκληρη αισθητική που προσπαθεί να περιγράψει μια συγκεκριμένη "περσόνα": αυτή μιας πολύ κομψής γυναίκας, που αποπνέει έναν "άκριβό", πολυτελή αέρα από την κορυφή έως τα νύχια. Η τάση δηλαδή δεν αφορά μόνο το μανικιούρ, αλλά και τα μαλλιά - χτενίσματα, το μακιγιάζ, και φυσικά, τα ρούχα και αξεσουάρ.

Βέβαια, η αισθητική αυτή δεν έχει να κάνει απαραίτητα με τα χρήματα και το πόσο ακριβή είναι μια εμφάνιση. Απεναντίας, όλος ο λόγος γίνεται για τον αέρα και τα vibes, που (πρέπει να) φανερώνουν μια σικ παρουσία.

Old Money nails | 5 μανικιούρ που θα επέλεγαν τα πιο chic girls

Η Jlo φαίνεται ότι "αγκάλιασε" το trend και υιοθέτησε αυτό ακριβώς το μανικιούρ: απλό, θηλυκό, με περιποιημένα νύχια αλλά και ένα απαλό ροζ-nude χρώμα, στοιχεία που χαρακτηρίζουν απόλυτα την τάση αυτή.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο μανικιούρ βλέπουμε πλέον παντού τελευταία, ενώ και δικές μας celebrities δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτό, προτιμώντας το ακόμα και από πολύ κλασικές τους επιλογές.

Η Κατερίνα Καινούργιου με το πολυτελές μανικιούρ που κάνουν όλα τα chic girls τώρα

Δες πώς δείχνει:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ