Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου με το πιο κομψό, καλοκαιρινό χρώμα στο μανικιούρ της

Η παρουσιάστρια καλωσόρισε τον Μάιο με την πιο φωτεινή και hot απόχρωση νυχιών της φετινής σεζόν.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καινούργιου instagram

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε αντλήσει έμπνευση από τα nail looks της Κατερίνας Καινούργιου που είναι μια, κατά γενική ομολογία, nail queen. Η παρουσιάστρια προτείνει πάντοτε τις πιο ευφάνταστες επιλογές σε χρώματα νυχιών, που δείχνουν όμως κομψά και "in".

Η Κατερίνα Καινούργιου με το πολυτελές μανικιούρ που κάνουν όλα τα chic girls τώρα

Αυτή τη φορά η Κατερίνα Καινούργιου καλωσόρισε τον Μάιο, τον τελευταίο μήνα της άνοιξης, με το πιο φωτεινό και ανοιξιάτικο χρώμα, που άνετα όμως μπορείς να φοράς ασταμάτητα και το καλοκαίρι. Ο λόγος για το κοραλί, ένα χρώμα που συνδυάζει πολλές κομψές αποχρώσεις μαζί και δείχνει απέραντα κομψό και θηλυκό, αναβαθμίζοντας ακόμα και την πιο απλή εμφάνιση.

Rich Girl Mani | Αυτό είναι το πιο πολυτελές μανικιούρ της άνοιξης σύμφωνα με τη JLo

Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα peachy coral που ανέδειξε τον τόνο της επιδερμίδας της και ταίριαξε απόλυτα με τα χρώματά της. Το καλό με το κοραλί είναι ότι υπάρχουν πολλές παραλλαγές ώστε να επιλέξεις αυτή που ταιριάζει καλύτερα σε σένα: ροδακινί, βερικοκί, σκούρο ή πιο ανοιχτό πορτοκαλί, κοραλοροζ ή κοραλοκίτρινο, όλα είναι στο παιχνίδι και αποτελούν την πιο κομψή παλέτα χρωμάτων για τη φετινή σεζόν.

Sexy lips | Τα 5 χρώματα κραγιόν που θα φορέσουμε την άνοιξη, σύμφωνα με 5 διάσημες Ελληνίδες

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ