Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Αποκάλυψε το πώς διατηρεί λαμπερά τα ξανθά μαλλιά της

Το κλειδί για λαμπερά και υγιή ξανθά μαλλιά βρίσκεται στην περιποίηση.

MissBloom TEAM
Αθηνά Οικονομάκου Instagram

Το έχουμε ξαναπεί πολλές φορές: το ξανθό είναι σούπερ απαιτητικό, αφού πρόκειται για ένα ευαίσθητο χρώμα, που τείνει να φθίνει γρηγορότερα και ευκολότερα. Γι' αυτό και θέλει σωστή συντήρηση, ώστε να διατηρείται λαμπερό και άθικτο, όπως είναι δηλαδή μετά το ραντεβού στο κομμωτήριο. Αν τώρα πρόκειται για ξανθά μαλλιά (και) με ανταύγειες ή balayage, ένας λόγος παραπάνω.

Δες εδώ τα SOS tips περιποίησης που πρέπει να γνωρίζεις αν έχεις ξανθά μαλλιά, ώστε να τα περιποιείσαι σωστά.

Η Αθηνά Οικονομάκου, που διακρίνεται για τα όμορφα, ξανθά μαλλιά της αλλά και τις ανταύγειες που ανανεώνει συνεχώς, ξέρει ακριβώς πώς να τα φροντίζει σωστά - και, ευτυχώς, πολλές φορές μοιράζεται τα hair tips της με τις διαδικτυακές της φίλες.

Η Κατερίνα Καινούργιου με το πιο κομψό, καλοκαιρινό χρώμα στο μανικιούρ της

Αυτή τη φορά αποκάλυψε πώς ακριβώς καταφέρνει να διατηρεί ατόφια τη λάμψη και την υγεία της τρίχας ανάμεσα στις επισκέψεις της στο κομμωτήριο. Πολύ απλά, φροντίζει να λούζεται και να περιποιείται τα μαλλιά της με τα καλύτερα haircare προϊόντα. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί μωβ σαμπουάν και μάσκες μαλλιών, όοπως άλλωστε οφείλει να κάνει κάθε ξανθιά κοπέλα.

Τα οφέλη ενός μωβ σαμπουάν είναι πολλά και η ηθοποιός φαίνεται να είναι πολύ ενημερωμένη: οι μωβ ή λιλά χρωστικές στη σύνθεσή του εξουδετερώνουν στην ουσία τους κίτρινους τόνους. Λειτουργεί κάπως σαν color corrector των μαλλιών (όπως ακριβώς και το color-correcting concealer με τα διάφορα χρώματα που εφαρμόζουμε στο πρόσωπό μας όταν θέλουμε να καλύψουμε κοκκινίλες ή μαύρους κύκλους).

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι fan της σειράς Blond Absolu της Kérastase, μία από τις σειρές με μωβ σαμπουάν που βρίσκονται και στις δικές μας αγαπημένες. Δες κι εδώ τα καλύτερα μωβ σαμπουάν της αγοράς για την περιποίηση των ξανθών μαλλιών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ