Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Το γαλλικό χτένισμά της είναι η τέλεια λύση για μια bad hair day

Η Χριστίνα Μπόμπα με το πιο κομψό (αλλά και σέξι) χτένισμα που ταιριάζει με τα πάντα.

Χριστίνα Μπόμπα Instagram @chrismpo

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε θαυμάσει τα μαλλιά της Χριστίνας Μπόμπα: μακριά, πλούσια και σούπερ λαμπερά, είναι τόσο υγιή όσο φαίνονται και στις φωτογραφίες μιας και η influencer φροντίζει να τα περιποιείται σωστά. Εκτός από αυτό όμως, φαίνεται ότι της αρέσει να πειραματίζεται με διάφορα χτενίσματα, girly ή πιο θηλυκά, και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση.

8 (αθώες) συνήθειες που μπορούν να καταστρέψουν τα μαλλιά σου

Αυτή τη φορά, η Χριστίνα Μπόμπα έκανε ένα γαλλικό χτένισμα που μας άρεσε πολύ - και είναι η τέλεια ιδέα για πολλές περιστάσεις. Συγκεκριμένα, έπλεξε τα μακριά της μαλλιά σε μια ψηλή πλεξούδα - αλογοουρά, που μας θύμισε κάτι από Lara Croft αλλά και από κομψή Γαλλίδα (ταυτόχρονα). Το συγκεκριμένο hairstyle είναι η τέλεια επιλογή χτενίσματος για το γραφείο, τη βόλτα, ακόμα και το γυμναστήριο, ενώ εννοείται ότι βολεύει ιδανικά τις ημέρες εκείνες που δεν έχεις ξυπνήσει καλά και νιώθεις ότι τα μαλλιά σου δεν στρώνουν με τίποτα. Είναι επομένως η πιο safe λύση για τις bad hair days σου, ένα χτένισμα που θα κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν σούπερ stylish.

Λιπαρά μαλλιά | 3 pro tips για να διατηρήσεις φρέσκο το hair look σου όσο το δυνατόν περισσότερο

Τα braided ponys άλλωστε (όπως και κάθε είδους πλεξούδα) είναι τα αγαπημένα χτενίσματα των Παριζιάνων, αφού είναι κομψά αλλά και πολύ πρακτικά, ταιριάζοντας κυριολεκτικά με τα πάντα. Και η Χριστίνα Μπόμπα υιοθετεί συχνά το στιλ τους (βλ. το κομψό μανικιούρ που έκανε πρόσφατα).

Χριστίνα Μπόμπα | Δοκίμασε το μικρό μυστικό των Γαλλίδων για τέλεια μαλλιά

Δες το χτένισμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ