Follow us

5 διάσημες Ελληνίδες που ξύρισαν τα μαλλιά τους αμφισβητώντας τα στερεότυπα ομορφιάς

Τα τολμηρά και edgy hair looks που έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη μας.

MissBloom TEAM
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους NDP Photo Agency

Όσο προχωράει ο κόσμος και καταρρίπτονται τα στερεότυπα, τόσο μεγαλύτερη ελευθερία έχουμε να κάνουμε τις δικές μας επιλογές, χωρίς δισταγμό, ακόμη και για κάτι τόσο απλό, όσο τα μαλλιά. Εδώ και αρκετά χρόνια, πολλές είναι οι Ελληνίδες celebrities που το έχουν εφαρμόσει αυτό επιλέγοντας ένα πιο τολμηρό hair look, αναδεικνύοντας έτσι τη δυναμικότητά τους.

Grey is the new sexy | 10 Ελληνίδες celebrities που άφησαν φυσικά τα γκρίζα μαλλιά τους

Τα ξυρισμένα μαλλιά εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία αφού αποτελούν ένα κούρεμα που λίγες τολμούν να δοκιμάσουν, όμως αν κρίνουμε από τις Ελληνίδες που πειραματίστηκαν με αυτό, το αποτέλεσμα μπορεί πράγματι να σε δικαιώσει. Ιδού τα τολμηρά hair looks που έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη μας:

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

5 διάσημες Ελληνίδες που ξύρισαν τα μαλλιά τους αμφισβητώντας τα στερεότυπα ομορφιάς

To bold στοιχείο είναι μέρος της προσωπικότητάς του, η οποία με τη σειρά της αντικατοπτρίζεται στα διάφορα κουρέματα που δοκιμάζει κατά καιρούς. Αποκορύφωμα αυτών, εκείνο του 2015 με τη μισή πλευρά του κεφαλιού της να είναι ξυρισμένη, σαν πραγματική rock star.

The Wig Issue | 5 Ελληνίδες celebrities που δεν ήξερες ότι φοράνε -σχεδόν- καθημερινά περούκα

Άννα Βίσση

Κανείς δεν έχει ξεχάσει το εμβληματικό εξώφυλλο στο άλμπουμ της "Nylon", με το μισό ξυρισμένο κεφάλι που είχε ενθουσιάσει τους fans της Ελληνίδας σταρ. Φυσικά, δεν αμφιβάλλαμε στιγμή για το αν η τραγουδίστρια μπορεί να υποστηρίξει αυτό το look.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός έχει επιβεβαιώσει έντονα την προτίμησή της για τα πιο κοντά κουρέματα, επιλέγοντάς συνεχώς διαφορετικές εκδοχές τους. Πρόσφατα, μάλιστα, υιοθέτησε ένα πολύ κοντό καρέ με αφέλειες, ενώ ξύρισε παράλληλα το πίσω μέρος των μαλλιών της στη βάση του αυχένα.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Η ταλαντούχα μουσικός δε φοβάται τις αλλαγές στην εμφάνισή της και το έχει αποδείξει. Αν και πλέον έχει ένα καρέ κούρεμα, παλαιότερα και συγκεκριμένα το 2011 η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είχε ξυρίσει τη μισή πλευρά του κεφαλιού της, κάτι που "έδενε" αρμονικά με το στιλ της.

Ρέα Τουτουνζή

H Ρέα Τουτουνζή είναι μία ακόμα Ελληνίδα φανατική υπέρμαχος των κοντών μαλλιών -και γιατί όχι, εφόσον της ταιριάζουν απόλυτα. Η πρώην Σταρ Ελλάς αγαπάει ιδιαιτέρως τα ξυρισμένα μαλλιά και συγκεκριμένα τα ξυρισμένα πλαϊνά, τα οποία τολμάει -σταθερά- εδώ και χρόνια.

5 Eλληνίδες celebrities που έχουν παραδεχτεί πως έχουν βάλει υαλουρονικό οξύ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ