Follow us

Η Δούκισσα Νομικού στο Φεστιβάλ Καννών '23 | Το φρέσκο, καλοκαιρινό μακιγιάζ της είναι #makeupgoals

Έτσι θα φορέσουμε το κραγιόν μας φέτος το καλοκαίρι.

Δούκισσα Νομικού Instagram

Το 76ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου σήκωσε αυλαία πριν λίγες ώρες στις Κάννες, με έντονο το "άρωμα Ελλάδας" στις συμμετοχές του. Στη Γαλλική Ριβιέρα βρίσκεται, εκτός από το Φεστιβάλ Δράμας, το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, και η Δούκισσα Νομικού, η οποία έκανε γνωστή την παρουσία της εκεί μέσω Instagram.

Το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλά στιγμιότυπα από τη διαμονή της εκεί, ενώ δεν γινόταν να μην παρατηρήσουμε το πολύ φρέσκο μακιγιάζ της. Αναλυτικότερα, η Δούκισσα Νομικού επέλεξε ένα σχετικά λιτό μακιγιάζ για την πρώτη, βραδινή εμφάνισή της στην εξωτική Γαλλική Ριβιέρα, δίνοντας ωστόσο έμφαση στα χείλη. Με λίγα λόγια, μάς έδωσε μια πολύ ωραία ιδέα για το πώς μπορούμε να φορέσουμε το κόκκινο σκούρο κραγιόν και το καλοκαίρι, αν θέλουμε να ξεφύγουμε από τις πιο καλοκαιρινές ροζ, κοραλί, ροδακινί αποχρώσεις.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Προτείνει 3 χρώματα σκιών που αναδεικνύουν τα καστανά μάτια και τονίζουν το βλέμμα

Η παρουσιάστρια έβαψε κόκκινα τα χείλη της, φρόντισε ωστόσο να αφήσει σχεδόν άβαφο το υπόλοιπο πρόσωπό της, διατηρώντας "ήσυχο" το makeup look για να μην δείχνει υπερβολικό. Έτσι, δεν έβαλε σχεδόν καθόλου σκιά ή eyeliner, παρά μόνο μάσκαρα και ελάχιστο ρουζ στα μήλα.

Beauty Editor's note: Φυσικά, η σωστή βάση είναι σημαντική προϋπόθεση αν θέλουμε το αποτέλεσμα να δείχνει ομοιόμορφο και άψογο, επομένως ένα primer συνδυαστικά με ένα λεπτόρρευστο foundation ή ακόμα και ενυδατική κρέμα με χρώμα είναι τα προϊόντα που χρειάζεσαι απαραιτήτως για να αναδείξεις την επιδερμίδα σου. Μάλιστα, είναι προαπαιτούμενα στις περιπτώσεις που θες να βάλεις κόκκινο κραγιόν, μιας και οι σκούρες αποχρώσεις στα χείλη θέλουν μια όσο το δυνατόν πιο αψεγάδιαστη βάση στο πρόσωπο.

Τα 3 πιο hot χρώματα πεντικιούρ της σεζόν που επιλέγουν συνέχεια 10 Ελληνίδες celebrities

Δες το look:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ