Expensive Honey | Αυτό είναι το πιο "πολυτελές" χρώμα μαλλιών του φετινού καλοκαιριού

Θα το ερωτευθείς, είμαστε σίγουρες!

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Καθώς ζεσταίνει ο καιρός, παραδοσιακά όλες οι γυναίκες νιώθουμε την ανάγκη να ανανεώσουμε το hair look μας, "ανοίγοντας" το χρώμα των μαλλιών μας. Αν νιώθεις πως έχει έρθει η ώρα να κλείσεις και το δικό σου ραντεβού στο κομμωτήριο, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να δεις τη νέα it απόχρωση για ξανθά μαλλιά του 2023, πριν περάσεις το κατώφλι του. Μετά το expensive brunette και το expensive blonde, αυτή είναι η επόμενη μεγάλη τάση:

Shattered Layers | To νέο κούρεμα που χαρίζει πλούσιο όγκο σε κάθε τύπο μαλλιών

Ξανθά μαλλιά 2023 | Αυτή είναι η πιο "πολυτελή" απόχρωση της χρονιάς

Η πιο όμορφη απόχρωση για ξανθά μαλλιά του 2023 ακούει στο όνομα "expensive honey" κι όπως μαρτυρά το όνομά της, θα κάνει την εμφάνισή σου να δείχνει πιο "ακριβή".

Τι ακριβώς είναι όμως το expensive honey hair colour; Πρόκειται για μια πολύ κομψή απόχρωση, η οποία επιτυγχάνεται αναμειγνύοντας διαφορετικούς μελένιους τόνους ξανθού, που χαρίζουν βάθος στα μαλλιά και ταυτόχρονα φωτίζουν το πρόσωπο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ρίζες είναι ελαφρώς πιο σκούρες, κάνοντας έτσι τα μαλλιά να δείχνουν πιο πυκνά και πλούσια.

McDonald's Bangs | Η νέα μεγάλη τάση που θα κάνει τα μαλλιά σου να δείχνουν πάρα πολύ πλούσια

Είναι ένα ιδιαίτερα ευέλικτο χρώμα, το οποίο ταιριάζει στους περισσότερους τόνους επιδερμίδας και είναι ιδανικό για εσένα, που αγαπάς τις πιο φυσικές αλλαγές.

Αν αποφασίσεις να υιοθετήσεις την τάση, μην αμελήσεις τη σωστή περιποίηση των μαλλιών σου έτσι ώστε το νέο χρώμα τους να διατηρηθεί λαμπερό για όσο το δυνατόν περισσότερο. Τα μοβ και τα ασημί σαμπουάν και conditioners θα γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοι στον αγώνα σου για όμορφο χρώμα, ενώ εξίσου απαραίτητη στη haircare ρουτίνα σου είναι και μια ενυδατική μάσκα μαλλιών.

Αυτά είναι τα 5 χρώματα νυχιών που δείχνουν πάντα classy