Follow us

Μαρία Ηλιάκη | Το ρομαντικό (και σούπερ θηλυκό) χτένισμα που έκανε για τη βάπτιση της κόρης της

Η παρουσιάστρια έκλεψε την παράσταση με την εντυπωσιακή εμφάνισή της.

MissBloom TEAM
Μαρία Ηλιάκη Instagram

Ένα από τα πιο ρομαντικά χτενίσματα για βάφτιση επέλεξε να υιοθετήσει η Μαρία Ηλιάκη, εντυπωσιάζοντας όλους τους καλεσμένους στο πανέμορφο σκηνικό που είχε στηθεί για να γιορτάσει τα γενέθλια της νεοφώτιστης κόρης της. Πιο αναλυτικά, η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης βάφτισαν την μονάκριβη κόρη τους πριν λίγες ώρες δίνοντάς της το όνομα Κατερίνα, και οργάνωσαν ένα υπέροχο πάρτι για στενούς φίλους και συγγενείς ώστε να γιορτάσουν ταυτόχρονα και τα γενέθλια της μικρής που έγινε 2 ετών.

H Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε το πιο εντυπωσιακό χτένισμα για καλεσμένη σε καλοκαιρινό γάμο

Η παρουσιάστρια έλαμψε μέσα στο midi denim φόρεμά της που αναδείχθηκε ακόμα περισσότερο χάρη στο πολύ προσεγμένο χτένισμα αλλά και μακιγιάζ της. Συγκεκριμένα, η Μαρία Ηλιάκη έκανε ένα 50s inspired χτένισμα που έμοιαζε πολύ με το γνωστό και αγαπημένο blow dry, αλλά στην πιο polished μορφή του. Τα μαλλιά ήταν χτενισμένα στο πλάι, με μια μικρή πλαϊνή φράντζα να πλαισιώνει το πρόσωπό της από τη μια μεριά, ενώ οι μπούκλες ήταν χτενισμένες με φόρα προς τα μέσα, δίνοντας αυτό το Old Hollywood vibe που μας μετέφερε αμέσως σε άλλη εποχή. Όσο για το μακιγιάζ, το κατακόκκινο κραγιόν απλά ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο το όλο look ενώ ταίριαξε και με την κόκκινη καρδιά - λεπτομέρεια του φορέματός της.

Πρόκειται να γίνεις νονά; Η Αθηνά Οικονομάκου προτείνει το πιο chic χτένισμα για την περίσταση

Μπορούμε άνετα να πούμε ότι πρόκειται για ένα από τα πιο ρομαντικά χτενίσματα για βάπτιση που έχουμε δει τελευταία, τι λες;

Δες την εμφάνισή της:

Μαρία Ηλιάκη | Το ρομαντικό (και σούπερ θηλυκό) χτένισμα που έκανε για τη βάπτιση της κόρης της
Μαρία Ηλιάκη
Μαρία Ηλιάκη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ