Follow us

Πρόκειται να γίνεις νονά; Η Αθηνά Οικονομάκου προτείνει το πιο chic χτένισμα για την περίσταση

Εννοείται ότι μπορείς να το κάνεις και αν είσαι η μαμά που βαφτίζει.

MissBloom TEAM
Αθηνά ΟΙκονομάκου Instagram

Νονά για τρίτη φορά έγινε η Αθηνά Οικονομάκου, που βάφτισε την κόρη του αδερφού της, Νικήτα, στο Γύθειο. Η ηθοποιός και επιχειρηματίας γνωστοποίησε το χαρμόσυνο γεγονός με μια πολύ cute φωτογραφία στο Instagram, όπου κρατά στην αγκαλιά της τη νεοφώτιστη Άρτεμις-Εύα.

Χτενίσματα για βάφτιση | Το girly και κομψό χτένισμα της συζύγου του Άκη Πετρετζίκη που έκλεψε τις εντυπώσεις

Φυσικά, δεν γινόταν να μην παρατηρήσουμε το κομψό χτένισμά της, που είναι η τέλεια ιδέα χτενίσματος για νονές - ή μαμάδες που βαφτίζουν. Αν αναρωτιέσαι πώς να φτιάξεις τα μαλλιά σου τη σημαντική αυτή μέρα, κράτα σημειώσεις.

Η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε ένα σούπερ καλοκαιρινό χτένισμα που δεν είναι άλλο από τα casual waves, τους ανάλαφρους δηλαδή κυματισμούς που είναι ό, τι πιο hot για την εποχή. Αυτό που λατρεύουμε στο συγκεκριμένο hairstyle είναι ότι γίνεται εύκολα και γρήγορα, ενώ άνετα μπορείς να το κάνεις και μόνη σου στο σπίτι χωρίς να πρέπει να επισκεφτείς αναγκαστικά το κομμωτήριο.

Δες εδώ πώς θα το κάνεις μόνη σου.

Παράλληλα, εκτός από ευέλικτο είναι και "ανθεκτικό", αφού δύσκολα θα χαλάσει κατά τη διάρκεια της ημέρας (ή της νύχτας). Είναι τέτοια η φύση του εξάλλου που και λίγο να ανακατευτούν τα μαλλιά από τον αέρα ή το μωρό που βαφτίζεται, δεν χρειάζεται να ανησυχείς αφού θα δείχνει και πάλι υπέροχο και όσο messy πρέπει. Θες κι άλλα για να σε πείσουμε να το υιοθετήσεις;

Είσαι καλεσμένη σε βάφτιση; Το super girly χτένισμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι η πιο κομψή επιλογή

Δες το χτένισμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ