Follow us

Mermaidcore | Η σούπερ καλοκαιρινή τάση στα νύχια που έχει ήδη κάνει μεγάλη θραύση στον beauty κόσμο

Τα mermaid nails είναι ό, τι πιο hot μπορείς να κάνεις φέτος.

beauty Splash News / Ideal Image

Μετά το Barbiecore trend και τη... Barbiemania που έχει προκαλέσει η "Barbie The Movie", που αναμένεται πολύ σύντομα στις αίθουσες, ένας άλλος όρος έχει κάνει την εμφάνισή του. Μιλάμε για το "Mermaidcore" που αναφέρεται σε αυτό ακριβώς που φαντάζεσαι (και εννοεί και η ονομασία του): σε ό, τι δηλαδή έχει να κάνει με... γοργόνες και γοργονέ στιλ, στα ρούχα, μαλλιά, νύχια και μακιγιάζ. Σίγουρα η πρόσφατη κυκλοφορία της ταινίας της Disney "The Little Mermaid" έπαιξε τον ρόλο της στη φρενίτιδα που έχει δημιουργηθεί, όμως δεν υπάρχει ούτως ή άλλως καταλληλότερη εποχή από το καλοκαίρι για να μιλήσουμε για αυτό το (viral) trend.

Barbiemania | Το viral trend μακιγιάζ που κάνουν όλες οι fashionistas είναι ό, τι πιο δροσερό για καλοκαίρι

Το mermaid στιλ είναι παντού πλέον: στα μαλλιά μας, που αποκτούν έναν ανάλαφρο κυματισμό μετά από μια βουτιά στη θάλασσα, το μακιγιάζ που "σηκώνει" χαρούμενα, mermaid χρώματα στο πρόσωπό μας με λιλά, μπλε και πράσινες σκιές στα μάτια, καθώς και τα νύχια που οι πρόσφατες τάσεις θέλουν αστραφτερούς χρωματισμούς και εκεί.

Φαντάσου ιριδίζουσες αποχρώσεις με άφθονη λάμψη, με έντονο χρώμα ή ακόμα και shimmery λευκό / διαφανές, με λαμπερά, περλέ ombre και ενδιαφέρουσες μεταλλικές διχρωμίες. Οι πιο τολμηρές θα δημιουργήσουν και ευφάνταστα σχέδια ακόμα και με ιδιαίτερα αυτοκόλλητα ή απλικαρισμένες λεπτομέρειες (μικρά μαργαριτάρια, κοχύλια και κάθε τι που μπορεί να στολίσει τα νύχια). Καταλαβαίνεις λοιπόν για ποιον λόγο το συγκεκριμένο (nail) trend θα γίνει το αγαπημένο μας φέτος το καλοκαίρι.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την πιο hot απόχρωση νυχιών του καλοκαιριού - και δεν είναι η αναμενόμενη

Δες παρακάτω μερικά παραδείγματα από mermaid manis που θα σε πείσουν:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ