Follow us

Bright eyes | Η Χριστίνα Μπόμπα με την πιο καλοκαιρινή σκιά, ιδανική για μπλε μάτια

Το χρώμα σκιάς που φωτίζει τα μπλε μάτια όσο κανένα άλλο.

Χριστίνα Μπόμπα Instagram

Ένα αρκετά διαφορετικό, για τα δεδομένα της τουλάχιστον, μακιγιάζ δημιούργησε η Χριστίνα Μπόμπα, με αφορμή την πρόσφατη εμφάνισή της σε επαγγελματικό event. Η influencer, που μας έχει συνηθίσει σε πιο "ήσυχους" και ουδέτερους τόνους στο μακιγιάζ - έως και καθόλου makeup σε ορισμένες περιπτώσεις -, δοκίμασε να κάνει μια αλλαγή στο μακιγιάζ ματιών της, φορώντας ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα σκιάς.

Έχεις καστανά μάτια; Γιατί να προτιμήσεις την μπλε σκιά ματιών φέτος το καλοκαίρι

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Μπόμπα δοκίμασε μια σκιά σε σκούρο λιλά - βιολετί, μια πολύ ιδιαίτερη απόχρωση που ωστόσο ανήκει στις top τάσεις του καλοκαιριού. Μάλιστα, η σκιά ήταν ασορτί με την ολόσωμη jupe culotte της, ενώ φώτισε τόσο πολύ το πρόσωπό της που έκανε πραγματικά τη διαφορά.

Αυτό είναι το πιο hot χρώμα μαλλιών για καστανές φέτος το καλοκαίρι και το είδαμε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Επηρεασμένη ίσως από το mermaidcore trend αλλά και τη barbiemania που επικρατούν τελευταία στον χώρο της ομορφιάς και της μόδας, η Χριστίνα Μπόμπα "αγκάλιασε" τις τάσεις δίνοντάς τους ωστόσο το δικό της στιλ και twist. Πάντως, το μπλε, το λιλά, το μωβ, το ροζ και το πράσινο στα μάτια θυμίζουν πολύ γοργόνες και mermaid makeup (δες εδώ πώς μπορείς να το κάνεις), ενώ κολακεύουν απόλυτα τις γαλανομάτες, φωτίζοντας ακόμα περισσότερο το βλέμμα και το πρόσωπο.

Κάνε swipe left για να δεις το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ