Follow us

To viral hack με το eyeliner για μεγαλύτερα ή πιο αμυγδαλωτά μάτια

Ναι, μπορείς να "αλλάξεις" το σχήμα των ματιών σου με τη σωστή τεχνική - δες όλους τους τρόπους.

Elsa Hosk Splash News / Ideal Image

Ένα από τα πρώτα πράγματα που θέλουν να πετύχουν οι περισσότερες γυναίκες στο μακιγιάζ τους, είναι να αναδείξουν το βλέμμα και τα μάτια τους. Γι' αυτό άλλωστε και τα διάφορα makeup hacks και τεχνικές που έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση στα social media είναι όσα έχουν να κάνουν με "το πώς θα κάνω τα μάτια να μου να δείξουν μεγαλύτερα" ή "πώς θα κάνω focus στο βλέμμα", κ.ο.κ.

Για άλλη μια φορά ωστόσο θα σου πούμε ότι το eyeliner (σε όποια μορφή, μολυβιού, στυλό ή πινέλου) μπορεί να γίνει το ιδανικό εργαλείο που θα σε βοηθήσει να "αλλάξεις" το σχήμα των ματιών σου, ανάλογα κάθε φορά με το τι θες να πετύχεις. Γιατί είναι αλήθεια ότι η σωστή τεχνική με το eyeliner μπορεί να κάνει θαύματα στα μάτια σου: να τα κάνει να φανούν πολύ μεγαλύτερα μέχρι και να "αλλάξουν" σχήμα, να γίνουν για παράδειγμα πιο αμυγδαλωτά ή πιο "foxy".

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Προτείνει 3 χρώματα σκιών που αναδεικνύουν τα καστανά μάτια και τονίζουν το βλέμμα

Aν θες να κάνεις τα μάτια σου να δείξουν πιο αμυγδαλωτά...

Ξεκίνα σχεδιάζοντας μια φίνα γραμμή από τη μέση του άνω βλεφάρου μέχρι την άκρη, τραβώντας ελάχιστα τη γραμμή προς τα έξω και προς τα πάνω, έτσι ώστε να δοθεί η ψευδαίσθηση του πιο μεγάλου και αμυγδαλωτού σχήματος στα μάτια.

Αν θες να τα κάνεις να φανούν μεγαλύτερα...

Η γραμμή θα πρέπει να ξεκινήσει από το εσωτερικό των ματιών σου και να υπογραμμίσει όλο το άνω βλέφαρο, ενώ το πάχος της θα πρέπει να μεγαλώνει σταδιακά προς το τέλος της.

Αν έχεις πολύ στρογγυλά μάτια και θες να "αλλάξεις" λίγο το σχήμα τους και να δώσεις το εφέ των "elongated eyes"...

Η γραμμή eyeliner θα πρέπει να ξεκινάει από την αρχή του ματιού και να σταματά ακριβώς στο τέλος του, χωρίς καμία απολύτως επιμήκυνση.

Hair prep | Τα 5 SOS tips για υπέροχα μαλλιά λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ