Follow us

Pearly Whites | Τα "μαργαριταρένια" νύχια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι η τέλεια πρόταση για νυφικό μανικιούρ σε κοντά νύχια

Η παρουσιάστρια υιοθέτησε την τάση στα νύχια που λατρεύει και η Hailey Bieber.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Άλλη μια φορά που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μάς έδωσε ιδέα για μανικιούρ, όπως γίνεται συνέχεια τελευταία μιας και υιοθετεί τα πιο ευφάνταστα σχέδια και χρώματα για τα νύχια της. Μόνο που αυτή τη φορά το αστραφτερό μανικιούρ της είναι ό, τι πρέπει για brides to be. Αν πρόκειται να παντρευτείς σύντομα και αναζητάς ιδέες νυφικού μανικιούρ, μόλις σού βρήκαμε την πιο λαμπερή.

Συγκεκριμένα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υιοθέτησε την τάση των pearly nails και μάλιστα σε λευκό χρώμα, γεγονός που τα κάνει ιδανικά για νύφες. Πρόκειται για το nail trend που λατρεύει και η Hailey Bieber και μοιάζει αρκετά με τα γνωστά glazed donut nails που λάσαρε πέρυσι η τελευταία. Κάτι ανάμεσα σε chrome nails και glazed donut nails θα λέγαμε, για να είμαστε ακόμα πιο ακριβείς, τα pearly whites είναι πραγματικά στολίδια για τα άκρα σου. Κι αυτό γιατί αστράφτουν σαν μαργαριτάρια στην κυριολεξία, μιας και το λαμπερό λευκό χρώμα έχει μια μεταλλική - shimmery όψη που κάνει το μανικιούρ να λάμπει.

Η Βίκυ Καγιά προτείνει το πιο ανάλαφρο, καλοκαιρινό χτένισμα για γάμο που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες

Μάλιστα, πολλοί είναι οι nail artists που προτείνουν την προσθήκη και διακριτικών stickers (πχ. μικρές πέρλες) για να τονίσουν ακόμα περισσότερο το pearly εφέ της τάσης.

Tip: Φυσικά, εξυπακούεται ότι μπορείς να υιοθετήσεις την τάση ακόμα κι αν δεν παντρεύεσαι. Τo pearly mani μπορεί να έχει κι άλλες αποχρώσεις εκτός του λευκού, όπως ροζ, σομόν, λιλά, γαλάζιο και όποιο άλλο καλοκαιρινό παστέλ μπορείς να φανταστείς.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου με το hot μανικιούρ που φοριέται όσο κανένα άλλο φέτος

Δες το αποτέλεσμα:

Pearly Whites | Τα "μαργαριταρένια" νύχια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι η τέλεια πρόταση για νυφικό μανικιούρ σε κοντά νύχια

Δες μερικές ακόμα ιδέες pearly nails σε διαφορετικά χρώματα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ