Follow us

Η Βίκυ Καγιά προτείνει το πιο ανάλαφρο, καλοκαιρινό χτένισμα για γάμο που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες

Και είναι η πιο κομψή ιδέα χτενίσματος είτε είσαι καλεσμένη είτε είσαι κουμπάρα.

Βίκυ Καγιά Instagram

Στο St. Tropez βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η Βίκυ Καγιά μαζί με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, όπου περνούν ξέγνοιαστες στιγμές διακοπών και χαλάρωσης. Κι αυτό ένα μόνο πράγμα μπορεί να σημαίνει για εμάς: ότι έχουμε την ευκαιρία να "ξετρυπώσουμε" άφθονες ιδέες από τις εμφανίσεις της παρουσιάστριας, που είναι πάντοτε κομψές και μέσα στη μόδα.

Συγκεκριμένα, και μέσα από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Βίκυ Καγιά, αυτό που προσέξαμε αμέσως ήταν το ανάλαφρο χτένισμά της, που όμως έδειχνε απίστευτα κομψό και classy. Και μπορεί η παρουσιάστρια να το έφτιαξε για μια χαλαρή (αλλά πολύ chic) εμφάνιση στην παραλία, εμείς όμως σκεφτήκαμε πώς θα έδειχνε σε μια πιο επίσημη περίσταση. (Hint: υπέροχο!).

Η Βίκυ Καγιά υιοθέτησε το classy μανικιούρ που λατρεύουν και οι royals

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια υιοθέτησε το πιο hot χτένισμα του καλοκαιριού διαχρονικά, που δεν είναι άλλο από τους "σπασμένους" κυματισμούς, τα εξαιρετικά χαλαρά και ανάλαφρα waves δηλαδή, που φαίνονται σχεδόν ίσια. Επίσης, είχε χτενίσει τη χωρίστρα της στο πλάι, αφήνοντας μια μικρή φράντζα να καλύπτει τη μια πλευρά του προσώπου της.

Θεωρούμε ότι είναι η ιδανική πρόταση χτενίσματος για έναν καλοκαιρινό γάμο, είτε είσαι καλεσμένη είτε είσαι κουμπάρα. Θα λέγαμε επίσης ότι θα έδειχνε εξίσου τέλειο ακόμα και σε μια νύφη, ιδίως αν είχε επιλέξει ένα πιο boho-chic στιλ για τον γάμο της. Επιπλέον, το συγκεκριμένο χτένισμα δείχνει υπέροχο σε όλα τα μήκη μαλλιών, κι αυτό ακριβώς είναι και το πλεονέκτημά του: είτε έχεις (πολύ) μακριά μαλλιά, είτε μετρίου μήκους είτε καρέ, το wavy hairstyle κολακεύει όλα τα στιλ.

Αυτό είναι το πιο hot χρώμα μαλλιών για καστανές φέτος το καλοκαίρι και το είδαμε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ