Follow us

Face gems | Το hack της Ήβης Αδάμου για μεγαλύτερα μάτια και εντυπωσιακό βλέμμα

Το μικρό μυστικό της είναι πιο glam και trendy από ποτέ.

Ήβη Αδάμου Instagram/@iviadamou

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνεις τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα, κυρίως με τη βοήθεια ορισμένων τεχνικών μακιγιάζ που χρησιμοποιούν πολύ και οι διασημότεροι makeup experts. Υπάρχουν όμως και άλλα μικρά hacks που στοχεύουν στο ίδιο αποτέλεσμα, και μάντεψε: δεν χρειάζεται να έχεις κανένα ιδιαίτερο makeup skill για να τα υιοθετήσεις.

Αναφερόμαστε στα face gems , τα στρασάκια - αυτοκόλλητα δηλαδή που μπορείς να κολλήσεις σε όλο το πρόσωπο σε διάφορους συνδυασμούς ώστε να τραβήξεις όλη την προσοχή στα σημεία που θες. Αυτό ακριβώς που έκανε και η Ήβη Αδάμου πριν λίγες μέρες, η οποία κόλλησε μερικά διακριτικά στρασάκια στις εξωτερικές γωνίες των ματιών της και σε μια νοητή, ανοδική ευθεία που έκανε τα μάτια της να δείχνουν μεγαλύτερα και πιο αμυγδαλωτά. Ταυτόχρονα, πέτυχε να δώσει ακόμα μεγαλύτερη ένταση στο βλέμμα, συνδυαστικά φυσικά με το σκούρο smokey eye look με το οποίο συνόδευσε τα στρασάκια.

5 αντηλιακά lip balms για προστασία από τον ήλιο αλλά και ζουμερά, ενυδατωμένα χείλη

Το συγκεκριμένο trend έχει κάνει θραύση στο εξωτερικό, με τις διασημότερες fashionistas να το υιοθετούν συνεχώς, ενώ δεν είναι τυχαίο ότι το προτιμούν για πιο hippie-chic ή ροκ εμφανίσεις σε συναυλίες (βλ. Coachella festival κλπ). Δεν είναι τυχαίο που και η Ήβη Αδάμου το προτίμησε για την εμφάνισή της στο Release Athens Festival πριν λίγες μέρες.

Οι 3 top τάσεις μακιγιάζ από το Coachella Festival που θα βλέπεις παντού φέτος το καλοκαίρι

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ