Follow us

5 αντηλιακά lip balms για προστασία από τον ήλιο αλλά και ζουμερά, ενυδατωμένα χείλη

Γιατί και τα χείλη μας χρειάζονται αντηλιακή προστασία.

Taylor Hill Splash News / Ideal Imae

Αν νόμιζες ότι η αντηλιακή προστασία σταματάει στο πρόσωπο και στο σώμα, θα σου θυμίσουμε πόσο σημαντικό είναι να προστατεύεις και άλλα σημεία, όπως τα αυτιά, τον λαιμό, τα μαλλιά και, φυσικά, τα χείλη. Ναι, είναι και αυτό ένα ευαίσθητο χαρακτηριστικό του προσώπου που εκτίθεται στον ήλιο στον ίδιο βαθμό που εκτίθεται και το πρόσωπό μας, χρειάζεται επομένως την ίδια προστασία.

Favorite beauty picks | Τα 10 καλύτερα αντηλιακά με χρώμα για κάλυψη αλλά και προστασία στην πόλη, όλο τον χρόνο

Κι ενώ δεν κινδευνεύεις να πάθεις έγκαυμα στα χείλη, είναι πιθανό να παρατηρήσεις τις συνέπειες της βλαβερής ακτινοβολίας και της υπερέκθεσης στον ήλιο, με τη συνηθέστερη επίπτωση να αποτελεί την έντονη αφυδάτωση και ξηρότητα / ξεφλούδισμα. Σε κάθε περίπτωση, τα χείλη μας χρειάζονται αναμφίβολα προστασία, πράγμα που μόνο ένα αντηλιακό balm χειλιών μπορεί να τους χαρίσει. Ευτυχώς, υπάρχουν κάποια lip balms με SPF που δρουν ακριβώς όπως και τα αντηλιακά προσώπου - γι' αυτό και προτείνουμε να μη λείπουν ποτέ από την τσάντα σου, χειμώνα - καλοκαίρι.

5 "χρυσές" συνήθειες που θα σε κάνουν να δείχνεις μικρότερη από την ηλικία σου

Το καλό με τα αντηλιακά balms είναι ότι δρουν πολυεπίπεδα, με την έννοια ότι παρέχουν πολλά οφέλη στα χείλη. Έτσι, εκτός από αντηλιακή προστασία, χαρίζουν και ενυδάτωση, θρέψη αλλά και διακριτικό χρώμα στα χείλη, λειτουργώντας έτσι ως ένα 3 σε 1 προϊόν που αφήνει τα χείλη απίστευτα απαλά, προστατευμένα, γεμάτα θρέψη αλλά και ζουμερά στην όψη. Τέλος, πολλά μπορεί να περιέχουν και κολλαγόνο ή υαλουρονικό οξύ, συστατικά που χαρίζουν όγκο και plumping εφέ στα χείλη. Τώρα δεν έχεις καμία δικαιολογία για να μην κάνεις δικό σου σήμερα κιόλας κάποιο από τα lip balms που σου προτείνουμε παρακάτω.

Αυτά είναι τα lip plumpers που θα κάνουν τα χείλη σου να δείχνουν μεγαλύτερα

Τα δικά μας 5 πιο αγαπημένα είναι τα εξής:

Luxurious SunCare SPF30 Hydro Protecting Lip Balm, Intermed

Luxurious SunCare SPF30 Hydro Protecting Lip Balm, Intermed

Lip balm με κολλαγόνο, βούτυρο Καριτέ, Jojoba oil, Προβιταμίνη Β5, Βιταμίνη C & E. O ισορροπημένος συνδυασμός UVA / UVB φίλτρων και πλούσιων ενυδατικών παραγόντων προσφέρει υψηλή προστασία και φροντίδα των χειλιών κάτω από τον ήλιο. Η πλούσια σύνθεση περιποιείται τα ξηρά χείλη και προσφέρει παρατεταμένη ενυδάτωση, ενώ οι σφαίρες Υαλουρονικoύ οξέος γεμίζουν τις γραμμές των χειλιών, χαρίζοντας τους όγκο.

Γιαούρτι Lip Balm- SPF 20, KORRES

Γιαούρτι Lip Balm- SPF 20, KORRES

Balm για βαθιά ενυδάτωση και θρέψη, άμεση ανακούφιση σε ξηρά και σκασμένα χείλη. Με Ελληνικό βαλσαμέλαιο και βιταμίνη Ε, αλλά και SPF20.

Sun-Tint Dusty Red SPF15, Laouta

Sun-Tint Dusty Red SPF15, Laouta

Αντηλιακό, ενυδατικό και θρεπτικό balm για τα χείλη υαλουρονικό οξύ, ελαιόλαδο και βότανα Οι φρέσκες αποχρώσεις του δίνουν ένα φυσικό, λαμπερό αποτέλεσμα. Περιέχει ανόργανα αντηλιακά φίλτρα, 100% φυσικά, με δείκτη προστασίας SPF15 (UVA + UVB).

 

Bariesun Stick Levres Hydratant Moisturizing Lipstick, Uriage

Bariesun Stick Levres Hydratant Moisturizing Lipstick, Uriage

Balm που προστατεύει αποτελεσματικά από τις ακτίνες UVA και UVB ενώ αποκαθιστά την απαλότητα και την άνεση στα χείλη. Η ελαφριά, μη λιπαρή και με ευχάριστο άρωμα υφή του εγγυάται καλλυντική ευχαρίστηση σε κάθε χρήση. Παρέχει υψηλή ασφάλεια και υψηλή ανοχή.

Lip Balm SPF15, Bobbi Brown

Lip Balm SPF15, Bobbi Brown

Το Lip Balm SPF 15, ειδικά σχεδιασμένο με φύτρο σταριού, αβοκάντο και ελαιόλαδο, προστατεύει και ενυδατώνει αμέσως τα χείλη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ