Follow us

Beach ready | Αυτό είναι το πιο cool χτένισμα για παραλία και το είδαμε στην Alessandra Ambrosio

Γρήγορο και κομψό, "φοριέται" από το πρωί μέχρι το βράδυ με την ίδια ευκολία.

Alessandra Ambrosio Splash News / Ideal Image

Ποια γυναίκα δεν θέλει άψογα μαλλιά πάντα και παντού, από τη βόλτα για καφέ ή τη βραδινή έξοδο, μέχρι και την παραλία; Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά χτενίσματα παραλίας που μπορείς να κάνεις πανεύκολα μόνη σου, και εξυπηρετούν σχεδόν όλα τα μήκη και υφές μαλλιών. Μια τέτοια ιδέα πήραμε από την Alessandra Ambrosio, που εμπιστεύτηκε τα μαλλιά της στον δικό μας Δημήτρη Γιαννέτο (aka @dimitrishair).

Μετά την Amal Clooney, τη Maria Menounos, αλλά και άλλες stars του εξωτερικού που δείχνουν εμπιστοσύνη στην πολύχρονη εμπειρία του Έλληνα hairstylist, ήρθε η σειρά της Ambrosio να αφεθεί στα χέρια του. Και το χτένισμα που δημιούργησε ήταν πιο "beach ready" από ποτέ: πρόκειται για ένα messy textured updo, έναν επιμελώς ατημέλητο κότσο με πλαϊνές αφέλειες που είναι ταυτόχρονα θηλυκός, σέξι αλλά και απόλυτα σύγχρονος. Δεν είναι τυχαίο ότι το συγκεκριμένο hairstyle το είδαμε στα περισσότερα catwalk shows φέτος, ενώ και οι πιο επιφανείς fashionistas το υιοθετούν ακόμα και σε επίσημες εμφανίσεις τους.

Hair prep | Τα 5 SOS tips για υπέροχα μαλλιά λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές

Μάλιστα, αυτό ακριβώς είναι και το ατού του: μπορείς να το κάνεις με την ίδια άνεση τόσο στην εξόρμησή σου στην παραλία όσο και σε βραδινή έξοδο - και θα δείχνει "wow" και στις δύο περιπτώσεις.

Η Βίκυ Καγιά προτείνει το πιο ανάλαφρο, καλοκαιρινό χτένισμα για γάμο που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ