Follow us

Το genius hack της Kaia Gerber για sunkissed λάμψη στο πρόσωπο (χωρίς έκθεση στον ήλιο)

Πώς να αποκτήσεις ηλιοκαμένο δέρμα χωρίς ηλιοθεραπεία.

Kaia Gerber Splash News / Ideal Image

Είναι γεγονός ότι η μαυρισμένη επιδερμίδα κολακεύει όλες σχεδόν τις γυναίκες: καμουφλάρει τις όποιες ατέλειες ή σημαδάκια, κάνει όμορφη αντίθεση με τα καλοκαιρινά μας ρούχα ενώ αν το μαύρισμα είναι διακριτικό, μας κάνει να φαινόμαστε νεότερες. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που πολλές γυναίκες κάθονται με τις ώρες στον ήλιο κάθε καλοκαίρι, με στόχο να αποκτήσουν όσο πιο μαυρισμένη επιδερμίδα γίνεται.

Κάτι που βέβαια δεν προτείνουμε σε καμία περίπτωση καθώς, ακόμα και αν το δέρμα σου είναι ανθεκτικό, η ηλιακή ακτινοβολία είναι εξαιρετικά επικίνδυνη και προκαλεί πολλά προβλήματα. Πολύ περισσότερο, δεν σε προτρέπουμε για κανέναν λόγο να εκθέσεις το πρόσωπό σου στον ήλιο, καθώς η φωτογήρανση καραδοκεί - ακόμα και αν μιλάμε για ελάχιστα λεπτά έκθεσης. Τι γίνεται όμως αν θες να αποκτήσεις το περιβόητο sunkissed glow που τόσο μόδα έχουν κάνει stars όπως η Hailey Bieber;

3 "χρυσά" tips για την πιο λαμπερή επιδερμίδα που είχες ποτέ

Αν είσαι από τις τυχερές με σταρένια επιδερμίδα ή επιδερμίδα που μαυρίζει πανεύκολα και γρήγορα, τότε πιθανόν το παρόν άρθρο να μην σε εξυπηρετεί. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τονίζεις το ήδη μαυρισμένο δέρμα σου με ένα bronzer. Αν τώρα ανήκεις στις γυναίκες με πολύ λευκή επιδερμίδα που μαυρίζει δύσκολα, τι μπορείς να κάνεις;

Latte makeup | Η νέα τάση που έχει προκαλέσει χαμό στα social media κολακεύει όλες τις γυναίκες

Η λύση βρίσκεται για άλλη μια φορά στο μακιγιάζ, και πιο συγκεκριμένα σε ένα μόλις προϊόν, σύμφωνα και με την Kaia Gerber. Tο μοντέλο χρησιμοποιεί μόνο ένα κραγιόν στην αγαπημένη της απόχρωση, το οποίο απλώνει σε μήλα, ζυγωματικά και μύτη. Στα σημεία δηλαδή που καίγονται πιο εύκολα από τον ήλιο και που μάλλον θα κοκκίνιζαν αν τα εκθέταμε. Συγκεκριμένα, το εφαρμόζει σε μήλα και ζυγωματικά, δουλεύοντας το καλά σε ανοδική πορεία προς τα μάτια, στο σημείο που θα έμπαινε το highlighter. Παράλληλα, βάζει λίγη ποσότητα τόσο στη ράχη της μύτης όσο και στην άκρη της, για ακόμα πιο φυσικό (και αληθοφανές) αποτέλεσμα.

Note: Προτίμησε ένα κρεμώδες ρουζ, όσο κι αν το κραγιόν μπορεί να κάνει ακριβώς την ίδια δουλεία. Κι αυτό γιατί το κραγιόν, ιδίως αν είναι ματ, δεν απλώνεται με την ίδια ευκολία όσο ένα κρεμώδες ρουζ, που έχει δημιουργηθεί ακριβώς για να εφαρμόζεται στην επιδερμίδα και στα συγκεκριμένα σημεία.

Τα καλύτερα ρουζ σε μορφή stick για εύκολο μακιγιάζ on the go

Δες το hack:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ