Follow us

Οι πιο οικονομικές κρέμες ματιών για μαύρους κύκλους και puffy eyes - ιδανικές για κάθε ηλικία

Είναι πραγματικά "θαυματουργές".

skin Splash News / Ideal Image

Είναι αλήθεια ότι η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι αυτή που τείνει να εμφανίζει τα πρώτα σημάδια γήρανσης, φωτοευαισθησίας, έλλειψης ύπνου ακόμα και άγχους ή κούρασης. Αυτό οφείλεται στην εξαιρετικά λεπτή επιδερμίδα που τα περιβάλλει, που είναι πολύ πιο εύαισθητη από του υπόλοιπου προσώπου. Γι' αυτό άλλωστε οι ειδικοί επιμένουν να φροντίζουμε το σημείο από νωρίς αλλά και να το προστατεύουμε από τον ήλιο και την ακτινοβολία UV με γυαλιά ηλίου. Φυσικά, οι (κατάλληλες) κρέμες είναι άλλο ένα όπλο μας ενάντια σε όλα τα σημάδια κούρασης και φωτογήρανσης που φέρνει ο χρόνος αλλά και η έκθεση στον ήλιο.

3 (φυσικοί) τρόποι για να καταπολεμήσεις τους μαύρους κύκλους και σακούλες κάτω από τα μάτια

Η κρέμα ματιών θεωρείται πλέον ένα από τα πιο σημαντικά skincare προϊόντα που, μαζί με την ενυδατική και το αντηλιακό, πρέπει να συνηθίζεις να εφαρμόζεις από μικρή, σε εντατική βάση. Πώς όμως θα γνωρίζεις ποια είναι η καλύτερη για σένα;

Οι 10 καλύτερες κρέμες ματιών με βιταμίνη C για λάμψη και αντιγήρανση

Υπάρχουν κρέμες που δρουν στοχευμένα σε κάθε διαφορετική ανάγκη, γι' αυτό και, ιδανικά, άλλη κρέμα πρέπει να χρησιμοποιήσεις αν έχεις μαύρους κύκλους ή αν τα μάτια σου είναι πρησμένα και άλλη κρέμα χρειάζεσαι αν θες να βελτιώσεις την όψη των ρυτίδων. Βέβαια, καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι να έχεις διαφορετικές κρέμες στο νεσεσέρ σου και να τις εναλλάσσεις, γι' αυτό κι εμείς αναζητήσαμε εκείνες τις κρέμες ματιών που απευθύνονται σε περισσότερες από μία ανάγκες ταυτόχρονα. Ναι, υπάρχουν κρέμες ματιών που στοχεύουν τόσο στην ενυδάτωση και στη λάμψη όσο και στη βελτίωση της όψης των μαύρων κύκλων ή του πρηξίματος. Το καλύτερο; Είναι εξαιρετικά value for money ενώ απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.

Ψάχνεις κρέμα προσώπου; 5 "χρυσοί" κανόνες για να κάνεις τη σωστότερη επιλογή ενυδατικής

Δες παρακάτω τις καλύτερες και πιο οικονομικές κρέμες ματιών (και έναν ορό) για όλες τις ηλικίες:

Hyalu B5 Eyes , La Roche Posay

Hyalu B5 Eyes , La Roche Posay

Aντιρυτιδική φροντίδα που επανορθώνει και "γεμίζει" το περίγραμμα των ευαίσθητων ματιών. Αντιμετωπίζει όλα τα σημάδια κούρασης. 2 τύποι Υαλουρονικού οξέος και Βιταμίνη Β5 λειαίνουν και επανορθώνουν την επιδερμίδα γύρω απο τα μάτια αποκαθιστώντας τον ενυδατικό φραγμό του δέρματος.

Eye Smoothie, clinea

Eye Smoothie, clinea

Ενυδατική κρέμα ματιών, ιδανική για την εξάλειψη των μαύρων κύκλων. Σε υφή smoothie, "δουλεύει" μέρα και νύχτα για να χαρίσει φωτεινότητα στην περιοχή κάτω από τα μάτια ενώ το υαλουρονικό οξύ, το τετραπεπτίδιο και το gingko biloba που περιέχει βοηθούν στην άμεση ενυδάτωση για έως και 48ώρες καθώς και στην αποσυμφόρηση της περιοχής των ματιών.

Skin Active Vitamin C Glow Boost Eye cream, Garnier

Skin Active Vitamin C Glow Boost Eye cream, Garnier

Κρέμα ματιών που μειώνει τα σημάδια κούρασης, τους μαύρους κύκλους και τις λεπτές γραμμές για ένα φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα.

Hyaluron Activ B3, Avène

Hyaluron Activ B3, Avène

Κρέμα ματιών τριπλής δράσης. Με αντιρυτιδική δράση, κατάλληλη για σακούλες και μαύρους κύκλους.

Ελληνικό Γιαούρτι Ενυδατικό Gel Ματιών κατά των Μαύρων Κύκλων, KORRES

Ελληνικό Γιαούρτι Ενυδατικό Gel Ματιών κατά των Μαύρων Κύκλων, KORRES

Δροσερό gel ματιών με στοχευμένη δράση σε πρήξιμο, σακούλες και μαύρους κύκλους για φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα. Με μεταλλικό roll-on για ελαφρύ μασάζ και τόνωση.

Revitalift Filler Eye Serum,  L'Oréal Paris

Revitalift Filler Eye Serum, L'Oréal Paris

Αντιρυτιδικός ορός ματιών εμπλουτισμένος με υαλουρονικό oξύ για τους μαύρους κύκλους.
Η καθαρή καφεΐνη αναζωογονεί την επιδερμίδα, μειώνει τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια ενώ η νιασιναμίδη και η Βιταμίνη CG επαναφέρει τη λάμψη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ