Follow us

Latte Nails | Η φθινοπωρινή τάση στα νύχια που πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζεις

+ 10 nail looks για να δείξεις στην manicurist σου.

νύχια φθινόπωρο 2023 Splash News/Ideal Image

Kαφέ, μπεζ, toffee, σοκολατένιες, και καραμελένιες αποχρώσεις, που θυμίζουν έναν καφέ latte: Αυτά είναι τα χρώματα του latte makeup που συνεπήρε το TikTok τους τελευταίους μήνες ενθουσιάζοντας ξένες και Ελληνίδες stars. Τις ίδιες ακριβώς αποχρώσεις θα δούμε και στα νύχια το ερχόμενο φθινόπωρο με τα latte nails να φημολογείται πως θα είναι το next big thing.

Strawberry Girl Makeup | Το viral μακιγιάζ που κάνει θραύση στο TikTok

Ύστερα από ένα καλοκαίρι γεμάτο με milky, ροδανικί και lip gloss manis, οι καφέ αποχρώσεις έρχονται να κυριαρχήσουν στα νύχια, βάζοντάς μας κατευθείαν σε φθινοπωρινό mood. Οι ζεστές καραμελένιες αποχρώσεις και οι πλούσιες σοκολατί είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές των πιο σοφιστικέ μανικιούρ, που σύντομα θα βλέπεις παντού στο street style.

Εκτός από το ότι χαρίζουν έναν αέρα πολυτέλειας σε κάθε εμφάνιση, οι εν λόγω αποχρώσεις ταιριάζουν με κάθε outfit του φθινοπώρου, ενώ ταιριάζουν τόσο σε κοντά, όσο και σε μακριά νύχια.

Ombré Concealer | Το viral trick για φωτεινό βλέμμα που έχει συνεπάρει το TikTok

Nail Inspo

Εμείς ψάξαμε στο Internet και βρήκαμε τα 10 ωραιότερα latte nail looks για να πάρεις έμπνευση και να δείξεις στην manicurist σου ακριβώς τι θέλεις:

Latte French

Double French

Chocolate Latte

Caramel Latte

Mocha

Espresso

Milk Chocolate

Negative Space

Glazed Latte Donut

Gradient

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ