Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Το boho chic χτένισμά της για την παραλία θα γίνει η νέα μας εμμονή

Είναι stylish ενώ παράλληλα προστατεύει τα μαλλιά από τον αέρα και τον ήλιο.

MissBloom TEAM
Αθηνά Οικονομάκου Instagram

Ένα boho chic χτένισμα επέλεξε η Αθηνά Οικονομάκου για την πρόσφατη εμφάνισή της στην παραλία, που ήταν απόλυτα ταιριαστό με το όλο στιλ της. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός, που απολαμβάνει τις διακοπές της στη Σαντορίνη, έκανε το πιο αγαπημένο χτένισμα των fashionistas: τα πολύ λεπτά, διάσπαρτα κοτσιδάκια ανάμεσα στα μαλλιά.

Τα πιο κομψά χτενίσματα για τον καύσωνα, σύμφωνα με 10 Ελληνίδες celebrities

Το συγκεκριμένο, απόλυτα trendy χτένισμα ανήκει και στα δικά μας αγαπημένα, αφού δεν είναι μόνο girly αλλά και ευέλικτο, προστατεύοντας την τρίχα από τις δύσκολες συνθήκες που επκρατούν μια ζεστή, καλοκαιρινή μέρα. Η ηθοποιός αποφάσισε να αφήσει λυτά τα μαλλιά της, έπλεξε ωστόσο ανάμεσά τους λεπτά λεπτά κοτσιδάκια, αποθεώνοντας το boho style που θυμίζει καλοκαίρι - και της ταιριάζει τόσο πολύ.

Hint:tiny braids ανήκουν στα χτενίσματα που ονομάζονται άτυπα "προστατευτικά", αφού με κάποιον τρόπο προφυλάσσουν τα μαλλιά από ενδεχόμενες φθορές που μπορούν να υφίστανται σε καθημερινή βάση. Για παράδειγμα, όταν είσαι στην παραλία και φυσάει πολύ, καλό είναι να πιάσεις τα μαλλιά σου ώστε, όχι μόνο να μην πέφτουν μπροστά στα μάτια σου, αλλά και για να μην μπερδεύονται μεταξύ τους. Αυτό θα σε γλυτώσει από ώρες χτενίσματος αλλά και από πιθανό σπάσιμο της τρίχας με τη χτένα, αν δεν τα χτενίσεις σωστά.

Bare manicure trend | Τα "γυμνά" νύχια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι ό,τι πιο chic για (καλοκαιρινές) διακοπές

Άλλα τέτοια χτενίσματα είναι η απλή αλογοουρά, ο κλασικός κότσος και οι κάθε είδους πλεξούδες. Ανάλογα με τις προτιμήσεις, τα γούστα αλλά και το beach wear της επιλογής σου, μπορείς να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε σένα.

Δες το αποτέλεσμα στα μαλλιά της Αθηνάς Οικονομάκου:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ