Follow us

Hailey Bieber | Το αγαπημένο της μολύβι χειλιών για plumpy εφέ δεν κοστίζει πάνω από 6 ευρώ

Και πιθανόν το έχεις κι εσύ στο νεσεσέρ σου.

Hailey Bieber Splash News / Ideal Image

Μετά το "strawberry girl makeup ", την τάση μακιγιάζ που εμπνεύστηκε η Hailey Bieber και "σάρωσε" τα social media, ήρθε η ώρα για τα "Strawberry Glaze lips", τα ζουμερά, φρουτένια χείλη που τόσο πολύ θέλουμε όλες.

Το "it" girl του Instagram έκανε για άλλη μια φορά το θαύμα του και μας σύστησε το δικό της, αγαπημένο lip combo που της εξασφαλίζει σαρκώδη χείλη για φίλημα. Συγκεκριμένα, το μοντέλο και επιχειρηματίας χρησιμοποιεί για το πέριγραμμα των χειλιών της ένα nude μολύβι χειλιών της NYX Professional στην απόχρωση Nude Truffle 1, που είναι πολύ πιθανόν να έχεις ήδη κι εσύ στο νεσεσέρ σου. Και κρίνοντας από το πόσο συχνά το χρησιμοποιεί η Bieber, δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί το έχει λατρέψει: έχει την τέλεια brownish nude απόχρωση που ταιριάζει ιδανικά στα χείλη της ενώ κάνει τον απόλυτο συνδυασμό με οποιοδήποτε κραγιόν αντίστοιχου χρώματος ή clear gloss, για το εφέ που επιχειρεί να πετύχει.

Χωρίς μακιγιάζ στις διακοπές | 10 διάσημες Ελληνίδες που απαρνήθηκαν το foundation φέτος το καλοκαίρι

Το καλύτερο; Δεν κοστίζει πάνω από 10 ευρώ - για την ακρίβεια, θα το βρεις στα 5,90 ευρώ, αποτελώντας έτσι μια πολύ οικονομική αλλά και ποιοτική επιλογή. Η Hailey Bieber ολοκληρώνει το strawberry glazed εφέ στα χείλη της με το "Strawberry Glaze Peptide Lip Treat", μια καινούρια θεραπεία χειλιών που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από το beauty brand της, Rhode.

Ο ορισμός της "Old Money" αισθητικής | 10 αρώματα που θα σε κάνουν να μυρίζεις "αριστοκρατικά"

Πώς θα το πετύχεις κι εσύ

Ακόμα και αν δεν διαθέτεις κάποιο lip glaze treatment από τη Rhode, μπορείς άνετα να πετύχεις το ίδιο εφέ με οποιοδήποτε clear gloss ή gloss με διακριτικό χρώμα - ιδανικά φραουλί ή ροζ - και το αγαπημένο σου μολύβι χειλιών, στην απόχρωση που σου αρέσει και σου ταιριάζει.

Bare nails | 8 διάσημες Ελληνίδες που υιοθέτησαν το "γυμνό" μανικιούρ στις διακοπές τους

Δες παρακάτω το video της Hailey Bieber:

@haileybieber Strawberry Glaze Peptide Lip Treat launches 8/28 at 9am pst. 🍓☺️ @rhode skin ♬ original sound - Annie Korzen

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ