Follow us

Ελένη Μενεγάκη | Το αγαπημένο της χρώμα κραγιόν ανήκει στις top τάσεις του φετινού φθινοπώρου

Αυτή η απόχρωση είναι ό,τι πρέπει για ένα φρέσκο, φθινοπωρινό μακιγιάζ - και θα θέλουμε να φοράμε κι εμείς ασταμάτητα.

Ελένη Μενεγάκη Instagram

Η Ελένη Μενεγάκη ανήκει αναμφίβολα σε εκείνες τις γυναίκες που παρακολουθούν τη μόδα, ενσωματώνοντας ωστόσο τις τάσεις στο στιλ τους με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο. Όλα τα χρόνια παρουσίας της στην τηλεόραση είχε την ευκαιρία να πειραματιστεί με άπειρα trends, αλλά και να μάθει τι της ταιριάζει απόλυτα και τι την κολακεύει, καταλήγοντας σε ένα signature στιλ που είναι ολόδικό της.

Ελένη Μενεγάκη | Υιοθέτησε την πιο hot τάση μακιγιάζ ματιών που ακολουθούν όλες οι fashionistas τώρα

Παρατηρώντας τις πρόσφατες φωτογραφίες της στο Instagram, διαπιστώσαμε ποιο είναι το αγαπημένο της χρώμα κραγιόν, που φοράει ασταμάτητα τελευταία και δεν φαίνεται να αλλάζει με τίποτα. Κι ενώ το αντίστοιχο καλοκαιρινό χρώμα της ήταν το Barbie pink (μένοντας πιστή στη δημοφιλή τάση του Barbiecore που έκανε θραύση το καλοκαίρι που μας πέρασε), αυτή τη φορά επέλεξε μια λίγο πιο σκούρα και ψυχρή εκδοχή του ροζ, που ταιριάζει ιδανικά με την εποχή.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια φοράει ανελλιπώς ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα κραγιόν που συνδυάζει διαφορετικούς τόνους με το τελικό χρώμα να είναι ένα σκούρο τριανταφυλλί. Κάτι ανάμεσα σε κόκκινο, σκούρο ροζ και φούξια, αυτή η όμορφη απόχρωση του τριαντάφυλλου κολακεύει τα χείλη της ενώ ταιριάζει άψογα στη λευκή επιδερμίδα της. Επιπλέον, είναι η τέλεια εναλλακτική του ροζ για το φθινόπωρο, ενώ είναι όσο έντονο θα θέλαμε αντικαθιστώντας ιδανικά το κόκκινο - σε περίπτωση που το έχεις βαρεθεί ή το θεωρείς πιο κλασικό.

Ελένη Μενεγάκη | Το πανεύκολο τρικ μακιγιάζ που υιοθετεί πάντα για πιο νεανικό βλέμμα

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ