Follow us

Chic & Sexy | Οι Ελληνίδες celebrities που αποδεικνύουν ότι τα κοντά μαλλιά μπορεί να είναι πολύ θηλυκά

Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσεις να φοβάσαι τις τολμηρές αλλαγές;

MissBloom TEAM
Βίκυ Καγιά Instagram

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι τα μακριά μαλλιά είναι μονόδρομος για όποια γυναίκα θέλει να νιώθει θηλυκή και sexy. Μέγα λάθος. Δεν μας πιστεύεις; Οι παρακάτω Ελληνίδες celebrities θα σε πείσουν πως τα κοντά κουρέματα μπορεί να είναι το ίδιο (αν όχι περισσότερο) κομψά, θηλυκά και αισθησιακά:

Η Σία Κοσιώνη υιοθέτησε τη Νο.1 τάση στα κουρέματα για το 2023 αλλά και το 2024

Έλενα Χριστοπούλου

Η Έλενα Χριστοπούλου μας έχει συνηθίσει στα κοντά και κομψά κουρέματα. Λίγο πριν υποδεχτεί το φθινόπωρο αποφάσισε να κάνει μια ριζική αλλαγή στα μαλλιά της, κόβοντάς τα σε ένα ασύμμετρο pixie cut, με πολύ όγκο στην κορυφή και κοντύτερα μήκη στο κάτω μέρος. "Όταν αρέσεις σε εσένα…όλα τα άλλα είναι απλά τρίχες", είπε τότε. Η ίδια επιλέγει, όπως πάντα, μια ανοιχτόχρωμη απόχρωση του ξανθού για να "φωτίσει" το κούρεμα της.

Μπέττυ Μαγγίρα

Η Μπέττυ Μαγγίρα υποδέχτηκε τον Σεπτέμβριο, υιοθετώντας ένα κοντό καρέ κούρεμα- μια μεγάλη ανανέωση για τα δεδομένα της αν λάβουμε υπόψη μας ότι πάντα την χαρακτήριζαν τα μακρυά μαλλιά.

Βίκυ Καγιά

Το στυλ της Βίκυς Καγιά πάντα μας δείχνει τι είναι "μέσα" στη μόδα. Η ίδια τα τελευταία χρόνια επιλέγει σταθερά το μακρύ καρέ (ή αλλιώς lob) που σμιλεύει το πρόσωπο και αναδεικνύει τις γωνίες του, ενισχύοντας παράλληλα τη θηλυκότητα του στιλ της.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους

Το εκκεντρικό hair look της ηθοποιού είναι από τα πιο τολμηρά στο χώρο. Μειώνοντας σταδιακά το μήκος των μαλλιών της και έχοντας φτάσει σε ένα κοντό bob, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν φοβάται να κάνει τη μία αλλαγή πάνω στην άλλη: Κρατώντας το μήκος των μαλλιών της κοντό, ξύρισε το πίσω μέρος των μαλλιών της στη βάση του αυχένα ενώ εμφανίζεται ανά περιόδους με αφέλειες σε αυστηρό μήκος.

Σία Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη έχει υιοθετήσει προ τετραετίας ένα κοντό hair look ενώ δεν αποχωρίζεται το εντυπωσιακό silver blonde. Πρόσφατα ωστόσο αποφάσισε να αποχωριστεί το αυστηρό à la garçonne κούρεμά της, μακραίνοντας τα μαλλιά της κι υιοθετώντας ένα κομψό καρέ.

Κάτια Ταραμπάνκο

Η πρώην νικήτρια του Next Top Model, Κάτια Ταραμπάνκο, είναι φαν των αλλαγών στα μαλλιά. Την έχουμε δει σε πολλές εναλλακτικές εμφανίσεις έχοντας υιοθετήσει πληθώρα χρωματικών αποχρώσεων πάνω στα μαλλιά της, αλλά τον τελευταίο χρόνο επιμένει σταθερά στο κούρεμα "à la garçonne" το οποίο υποστηρίζει άψογα, καθώς τονίζει τα έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ