Follow us

Το πιο κομψό χρώμα νυχιών του φετινού φθινοπώρου κολακεύει άψογα τα κοντά νύχια

Το διαχρονικό χρώμα μανικιούρ που ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες.

beauty Splash News / Ideal Image

Αν και τις τελευταίες σεζόν έχουμε δει πολύ ψηλά στις τάσεις ό, τι μπορείς να φανταστείς από χρώματα, σχέδια και διάφορα trends στα νύχια (βλ. glazed donut nails ή lip gloss nails), ένα πολύ κλασικό χρώμα φαίνεται να κάνει δυναμικό comeback και να επικρατεί σταθερά στις επιλογές των πιο κομψών γυναικών του πλανήτη.

Ο λόγος για το burgundy ή αλλιώς το πολύ σκούρο μπορντό (μπορντό Βουργουνδίας) που ταιριάζει ιδανικά σε κοντά νύχια - μάλιστα θα λέγαμε ότι αναδεικνύει περισσότερο το κοντύτερο μήκος. Επιπλέον, κολακεύει όλους τους τόνους επιδερμίδας, είτε είσαι πιο ανοιχτόχρωμη είτε πιο σταρένια, γεγονός που το κάνει απίστευτα ευέλικτο. Για να μην αναφέρουμε το πόσο κομψό δείχνει σε κάθε περίσταση.

Αυτή είναι η κορυφαία τάση στο σχήμα (και μήκος) νυχιών για το φετινό φθινόπωρο - και όχι μόνο

Μάλιστα, είναι η all time classic επιλογή για το φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα, ενώ άνετα θα λέγαμε ότι αποτελεί την εναλλακτική του κλασικού, πιο ουδέτερου nude ή παστέλ.

Note: Αυτό που μας αρέσει στο μπορντό είναι ότι έχει πολλούς διαφορετικούς υποτόνους, ώστε να επιλέξεις αυτόν που σου αρέσει περισσότερο και ταιριάζει με το δικό σου γούστο. Έτσι, θα βρεις πολλά σκούρα μπορντό που θυμίζουν το χρώμα ενός καλού κόκκινου κρασιού ή μπορείς να προτιμήσεις ένα μπορντό-καφέ, για ένα ακόμα πιο κομψό αποτέλεσμα.

Η Δούκισσα Νομικού με την πιο hot τάση μανικιούρ του φθινοπώρου - ιδανική για κοντά νύχια

Δες μερικά παραδείγματα που θα σε εμπνεύσουν:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ