Follow us

Αν σου αρέσει η μυρωδιά του ταλκ, τότε αυτές οι πουδρέ κρέμες σώματος θα σε ξετρελάνουν

Το άρωμα της πούδρας είναι το κατεξοχήν άρωμα φρεσκάδας και καθαριότητας.

hair Splash News / Ideal Image

Αν σου αρέσει η μυρωδιά του ταλκ, στοιχηματίζουμε ότι είσαι fan όλων των αρωμάτων που αποπνέουν μια καθαριότητα και φρεσκάδα, ενώ σχεδόν σίγουρα ανήκεις στις γυναίκες που λατρεύουν τις πιο "clean" και ρομαντικές εσάνς. Πράγματι, αυτό είναι και το κύριο χαρακτηριστικό στοιχείο της πούδρας: βγάζει αυτή την αίσθηση της καθαριότητας και των φρεσκοπλυμένων ρούχων, αλλά και ένα αίσθημα νοσταλγίας που συνδέεται με μυρωδιές από τα παιδικά μας χρόνια.

Πώς να μυρίζω όμορφα όλη μέρα;" | Το pro tip που θα σε κάνει να μοσχοβολάς από το πρωί μέχρι το βράδυ

Αν τώρα θέλεις να δώσεις ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια στο άρωμα που φοράς καθημερινά, η εφαρμογή μιας κρέμας σώματος με αντίστοιχες νότες είναι το κλειδί, όπως έχουμε πει πολλές φορές. Προτείνουμε να αναζητήσεις μια ενυδατική κρέμα για το σώμα με νότες από musk, ίριδα, βιολέτα αλλά και σανδαλόξυλο που αποδίδουν αυτό το χαρακτηριστικό άρωμα πούδρας.

Λατρεύεις τη μυρωδιά του ταλκ; 5 πουδρέ αρώματα που θα κάνουν τους πάντες να αναρωτιούνται τι φοράς

Δες παρακάτω τις πουδρέ κρέμες σώματος που θα σε ξετρελάνουν:

Blanche Body Cream, Byredo

Blanche Body Cream, Byredo

Μια κρέμα σώματος εμπνευσμένη από το αντίστοιχο "καθαρό" άρωμα της σειράς:  με νότες καρδιάς από βιολέτα, νερολί, παιώνια αλλά και νότες βάσης από ξανθά ξύλα, σανταλόξυλο και musk, το blanche έχει το απόλυτο πουδρέ άρωμα φρεσκάδας.

Body Lotion Powder, Bee Factor

Body Lotion Powder, Bee Factor

H Body Lotion Πούδρα αφήνει βελούδινη υφή στην επιδερμίδα χαρίζοντας αξεπέραστο άρωμα καθαριότητας. Η περιεκτικότητα του γαλακτώματος σε Βιταμίνη Ε παρέχει μαλακτικά οφέλη που βοηθούν στην ενίσχυση του φραγμού της επιδερμίδας. Μεταξύ άλλων, παρέχει αντιοξειδωτική, αντιγηραντική, ενυδατική και αντιφλεγμονώδη δράση. Το άρωμα του είναι απαλό και αισθησιακό με λουλουδάτο ίχνος ίριδας και μόσχου ή αλλιώς από τις πιο χαρακτηριστικές μωρουδίσιες μυρωδιές

So Velvet Body Lotion, ALOE+ COLORS

So Velvet Body Lotion, ALOE+ COLORS

Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος So Velvet με λεπτή βελούδινη υφή και υπέροχο άρωμα πούδρας. Είναι ιδανικό για την καθημερινή περιποίηση και της πιο απαιτητικής και ευαίσθητης επιδερμίδας. Η σύνθεσή του πλούσια σε βιταμίνες και μαλακτικά συστατικά, επαναφέρει τη φυσική υγρασία του δέρματος και προσφέρει απαλή και ελαστική επιδερμίδα.

White Blossom Body Milk, KORRES

White Blossom Body Milk, KORRES

Ενυδατικό γαλάκτωμα πλούσιο σε αμυγδαλέλαιο,ενεργή αλόη και προβιταμίνη Β5,που τονώνουν την επιδερμίδα και ενισχύουν την ελαστικότητα της.

Fresh Body Lotion, Diptyque

Fresh Body Lotion, Diptyque

Δροσερό γαλάκτωμα που αναζωογονεί το ταλαιπωρημένο δέρμα και το αφήνει απαλό σαν μετάξι. Αποτελείται από νερό από άνθη πορτοκαλιάς, έλαιο από γλυκό αμύγδαλο και έλαιο από φουντούκι macadamia που προσφέρουν στο δέρμα αναζωογόνηση, ανάπλαση, θρέψη, ενυδάτωση και απαλότητα.

Iris Crema Per il Corpo, L'Erbolario

Iris Crema Per il Corpo, L'Erbolario

Με υφή πλούσια και βουτυρένια και με απαλό άρωμα πούδρας, αυτή η κρέμα σώματος εξασφαλίζει το ιδανικό επίπεδο ενυδάτωσης από τα εκχυλίσματα της Ίριδας και της Αλθαίας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ