Follow us

Αυτές οι κρέμες σώματος θα χαρίσουν ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια στο άρωμά σου - και μυρίζουν υπέροχα

Το μυστικό για να μυρίζεις όλη μέρα σαν να βγήκες μόλις από το ντουζ.

skin Splash News / Ideal Image

Μια κρέμα σώματος είναι must για το νεσεσέρ κάθε γυναίκας, για πολλούς λόγους. Ένας λόγος όμως που πιθανόν να μην είχες αναλογιστεί είναι ο εξής: οι κρέμες σώματος έχουν την ικανότητα να χαρίζουν διάρκεια στο άρωμα που θες να φορέσεις πριν βγεις από το σπίτι.

Λατρεύεις τη μυρωδιά του ταλκ; 5 πουδρέ αρώματα που θα κάνουν τους πάντες να αναρωτιούνται τι φοράς

Αυτό συμβαίνει γιατί μια κρέμα σώματος χαρίζει ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα, μια πολύ σημαντική προϋπόθεση που πρέπει απαραιτήτως να υπάρχει ώστε να διατηρείται το άρωμα για ώρες στο σώμα σου.

5 οικονομικά αρώματα που θα σε κάνουν να μοσχοβολάς φρεσκάδα όλη μέρα

Καταλαβαίνεις λοιπόν για ποιον λόγο ενδείκνυται να φοράς καθημερινά την αγαπημένη σου body lotion, ιδανικά μετά το ντουζ και λίγο πριν βγεις απ'το σπίτι. Με την εντατική εφαρμογή της επομένως θα επωφεληθείς με πολλούς τρόπους: αφενός θα έχεις βελούδινο, λείο δέρμα χωρίς σκασίματα, αφετέρου θα κάνεις το άρωμά σου να μυρίζει όλη μέρα.

Οι 5 καλύτερες κρέμες σώματος με άρωμα σαπουνιού και καθαριότητας

Hack: Προτίμησε να εφαρμόζεις τις κρέμες σώματος αμέσως μετά το ντους, σε ελαφρώς νωπή επιδερμίδα, έτσι ώστε να εισχωρήσουν τα ενυδατικά στοιχεία τους ακόμα πιο βαθιά στο δέρμα. Επιπλέον, προσπάθησε να συνδυάζεις την κρέμα σώματος με το αντίστοιχο αφρόλουτρο και άρωμα - πολλές είναι οι εταιρείες που πλέον κυκλοφορούν ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης σώματος, ίδιες με το κύριο άρωμα της εν λόγω σειράς. Εναλλακτικά, αναζήτησε τις νότες που περιέχει η κρέμα και διάλεξε να το συνδυάσεις με ένα άρωμα που έχει ανάλογες νότες και μυρωδιά, ώστε να κάνεις σωστό perfume layering.

Τα 5 καλύτερα body butters με άρωμα φρεσκάδας δεν κοστίζουν πάνω από 20 ευρώ

Lefko Γαλάκτωμα Σώματος, KORRES

Lefko Γαλάκτωμα Σώματος, KORRES

Με νότες από τριαντάφυλλο, παιώνια, musk, πούδρα και λευκό σανδαλόξυλο, αυτή η κρέμα σώματος έχει τόσο "αγνό" και clean άρωμα που θα σε κάνει να μυρίζεις όπως τα φρεσκοπλυμένα ρούχα.

White Lavender Body Lotion, L'Occitane

White Lavender Body Lotion, L'Occitane

Γάλακτωμα σώματος εμπλουτισμένο με βούτυρο καριτέ που θα ενυδατώσει και θα προσφέρει θρέψη στην επιδερμίδα*, αφήνωντας την απαλά αρωματισμένη με ένα λουλουδάτο, καθαρό άρωμα που θυμίζει φρεσκοπλυμένο λινό από την Προβηγκίας. Περιέχει αιθέριο έλαιο λευκής και μπλέ λεβάντας

Pure Jasmine Body Milk, Apivita

Pure Jasmine Body Milk, Apivita

Eμπνευσμένο από τις αρχές της αρωματοθεραπείας, περιποιείται το δέρμα αφήνοντάς το απαλό και ελαστικό ενώ προσφέρει μια πολυτελή αίσθηση ευεξίας χάρη στο ξεχωριστό άρωμα του γιασεμιού.

Σταφύλι & Νεκταρίνι Γαλάκτωμα σώματος, Fresh Line

Σταφύλι & Νεκταρίνι Γαλάκτωμα σώματος, Fresh Line

Γαλάκτωμα σώματος λεπτής υφής με αναζωογονητικές και μαλακτικές ιδιότητες, κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος. Φυσικά έλαια, όπως το αβοκάντο και το σταφυλέλαιο, διεισδύουν στο δέρμα ανακουφίζοντας από την ξηρότητα. Το εκχύλισμα φύλλων σταφυλιού αποτελεί φυσική πηγή φλαβονοειδών και πολυφαινόλων, που δρουν ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Εμπλουτισμένο με οργανικό βούτυρο καριτέ που επαναφέρει την ελαστικότητα του δέρματος παρέχοντας συγχρόνως έντονη θρέψη.

Body Lotion - Fresh Bergamote, Moroccanoil

Body Lotion - Fresh Bergamote, Moroccanoil

Ένα εξαιρετικά ελαφρύ μείγμα από ενυδατικά έλαια –όπως έλαιο argan και έλαια νυχτολούλουδου– και καταπραϋντικό εκχύλισμα φύλλων αλόης που απορροφάται αμέσως, αφήνοντας την επιδερμίδα πιο απαλή, πιο λεία και πιο λαμπερή. Αρωματισμένο με αναζωογονητικές νότες περγαμόντου και καταπραϋντικής μέντας.

Lait Corporel Body Milk, Biotherm

Lait Corporel Body Milk, Biotherm

Εμπλουτισμένο με Life Plankton - το συστατικό που αποτελεί σήμα κατατεθέν της Biotherm - το Lait Corporel αποτελεί μια κρέμα σώματος με αναζωογονητικές νότες εσπεριδοειδών και πολύ δροσερή κρεμώδη ύφη. Καταπολεμά την ξηρότητα και αποτελεί μια πηγή καθημερινής απόλαυσης.

Rose Body Lotion, Roger & Gallet

Rose Body Lotion, Roger & Gallet

Εμπλουτισμένη με φυσικό αιθέριο έλαιο από τριαντάφυλλο με χαλαρωτικές ιδιότητες και βούτυρο καριτέ, η λοσιόν σώματος Rose θρέφει την επιδερμίδα και προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση. Η βελούδινη υφή της απορροφάται άμεσα και αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο και υπέροχα αρωματισμένο από βελούδινες νότες του Τριαντάφυλλου.

Perfumed Body Lotion, Chloé

Perfumed Body Lotion, Chloé

Το απαλό χάδι ενός γαλακτώματος σώματος. Το λεπτόρρευστο αρωματισμένο γαλάκτωμα σώματος Chloé λιώνει στο δέρμα, τυλίγοντάς το με τις μοναδικές νότες του αρώματος Chloé. Απορροφάται άμεσα, ενυδατώνει, λειαίνει και μαλακώνει, δημιουργώντας στο δέρμα μια αισθησιακή αύρα με νότες του eau de parfum Chloé.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ