Follow us

Η Βάσια Κωσταρά με το κούρεμα που κάθε fashionista θα δοκιμάσει φέτος τον χειμώνα

Το κούρεμα με το απόλυτο french vibe.

Βάσια Κωσταρά Instagram

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η Βάσια Κωσταρά έχει καθιερώσει το ολόδικό της στιλ στα μαλλιά, καθιστώντας το μακρύ, layered cut ένα από τα πιο σύγχρονα κουρέματα που μπορείς να κάνεις τώρα. Όχι ότι το φιλάρισμα ή τα διάφορα μήκη στα μαλλιά δεν είναι στη μόδα, απλά είναι αλήθεια ότι το σούπερ χαρακτηριστικό της hair look παραπέμπει σε πιο retro εποχές, με έμμεσες αναφορές στο πασίγνωστο στιλ μαλλιών της Farrah Fawcett από τα 70s.

Τα 5 top κουρέματα του φετινού φθινοπώρου που έχουν ήδη υιοθετήσει μερικές από τις πιο διάσημες Ελληνίδες

Επομένως, η σχεδιάστρια σπάνια θα κάνει τεράστιες αλλαγές στο κούρεμά της, προτιμώντας απλά να ανανεώνει πού και πού το μήκος ή τις αφέλειες, ενώ ακόμα και σε ό,τι αφορά το χρώμα μένει πιστή στο signature ξανθό της εδώ και χρόνια.

Το νέο κούρεμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου χαρίζει όγκο και κίνηση ακόμα και στα πιο λεπτά μαλλιά

Έτσι έκανε λοιπόν και πριν λίγες ώρες, που επισκέφτηκε τον αγαπημένο της Νικόλα Βιλλιώτη (τον hair expert που εμπιστεύονται οι περισσότερες διάσημες Ελληνίδες σήμερα) για να ανανεώσει τις αφέλειες. Η σχεδιάστρια αποφάσισε να κόψει λίγο περισσότερο τα μπροστινά τμήματα των μαλλιών της, τις γνωστές πλέον curtain bangs παριζιάνικης αισθητικής, που όμως πάντα χτένιζε με φόρα προς τα έξω για να μιιμηθεί το Farrah Fawcett cut.

Και μπορεί να μην τις έκοψε πολύ, θέλοντας να τις διατηρήσει μακριές ώστε να μπορεί να τις στιλιζάρει πιο εύκολα, η αλλαγή στα μαλλιά της ωστόσο είναι εμφανής.

Η Γαία Μερκούρη με wispy bangs μοιάζει με αυθεντικό french girl

Δες το αποτέλεσμα:

Η Βάσια Κωσταρά με το κούρεμα που κάθε fashionista θα δοκιμάσει φέτος τον χειμώνα
βασια κωσταρα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ