Follow us

Tomato Girl | Η "εύκολη" τάση μακιγιάζ που κάνει θραύση στα social media

Χαρίζει το πιο φρέσκο και νεανικό look στο πρόσωπο.

τάση μακιγιάζ Splash News/Ideal Image

Κάτι περίεργο συμβαίνει τους τελευταίους μήνες στον κόσμο της ομορφιάς κι όλα τα παλιά, αγαπημένα looks επανασυστήνονται μέσω social media ως νέα με πιασάρικα (πολύ ευφάνταστα σίγουρα) ονόματα. Ας δούμε μερικά παραδείγματα: Strawberry girl makeup aka έντονο ροζ ρουζ. Latte makeup aka καφέ smokey eyes. Blueberry milk nails aka θαλασσί νύχια. Milky bath nails aka ημιδιάφανα λευκά νύχια. Ε λοιπόν η νέα it τάση της σεζόν ακούει στο όνομα Tomato Girl makeup και στην πραγματικότητα δεν είναι παρά είναι ένα πολύ απλό και ταυτόχρονα κολακευτικό μακιγιάζ. Πάμε να το αποκωδικοποιήσουμε:

Oh no! Μία από τις πιο μισητές τάσεις μακιγιάζ των '00s επιστρέφει στη μόδα

Το λεγόμενο tomato girl makeup είναι ένα μίνιμαλ μακιγιάζ, που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά του προσώπου. Στην ουσία πρόκειται για μια ακόμα εκδοχή του clean girl makeup, διανθισμένη με κόκκινα στοιχεία, που κάνουν την επιδερμίδα να δείχνει σχεδόν καμμένη από τον ήλιο και πολύ νεανική.

Για να το πετύχεις θα χρειαστείς ένα skin tint, που θα χαρίσει στην επιδερμίδα σου φυσική κάλυψη και ομοιόμορφο τόνο, ένα κρεμώδες κόκκινο ρουζ, το οποίο θα εφαρμόσεις στα μήλα, αλλά και τη μύτη σου και ένα κραγιόν, lip gloss ή lip tint σε αντίστοιχη απόχρωση για το απόλυτο μονοχρωματικό tomato look. Για ένα ακόμα πιο έντονο tomato effect μπορείς να εφαρμόσεις λίγο κόκκινο ρουζ στα βλέφαρά σου ή να υιοθετήσεις ένα κόκκινο μανικιούρ.

Αυτά είναι τα 5 πιο κολακευτικά ρουζ για μελαχρινές

Get the look

Δες παρακάτω πώς μπορείς να υιοθετήσεις εύκολα κι εσύ την τάση με προϊόντα μακιγιάζ που έχεις ήδη στη συλλογή σου:

@julianaherzwastaken

And somehow "tomato girl” makeup is now my fav for the summer 🍅

♬ Somethin' Stupid - Frank Sinatra & Nancy Sinatra

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ