Follow us

Τα 2 πιο hot trends μακιγιάζ του φετινού χειμώνα χαρίζουν νεανική όψη στο πρόσωπο

Δείξε πολύ νεότερη από την ηλικία σου με αυτά τα εύκολα makeup looks.

Lily Rose Depp Splash News / Ideal Image

Οι τάσεις μακιγιάζ του φετινού χειμώνα προβλέπονται άκρως ενδιαφέρουσες, αφού περιλαμβάνουν τα εξής δύο άκρα: από τη μια έχουμε τις bold αποχρώσεις, έντονες λάμψεις και χρώματα που ταιριάζουν με τα χειμωνιάτικα looks, από την άλλη την άκρατη φυσικότητα που έχει κάνει τόσο χαμό τελευταία και έχει επικρατήσει για τα καλά.

Μάντεψε ποια από τις δύο τάσεις είναι αυτή που χαρίζει τη νεανικότητα στο πρόσωπο: τα natural makeup looks with a twist. Παρακάτω θα βρεις δύο makeup trends που θα σε κάνουν να δείχνεις τουλάχιστον 10 χρόνια νεότερη.

Vanilla girl makeup | H νέα αισθητική στο μακιγιάζ που κάνει χαμό στα social media

#1. (Φυσικές) λάμψεις παντού

Το dewy makeup και η φουλ ενυδατωμένη, σχεδόν "ιδρωμένη" όψη στο πρόσωπο έχει γίνει ξεκάθαρα ένα από τα πιο δημοφιλή beauty trends τα τελευταία χρόνια ενώ δεν αφορά μόνο το μακιγιάζ αλλά και το skincare. Κι αυτό γιατί για να λάμψει πραγματικά μια επιδερμίδα, οφείλει να είναι πλήρως ενυδατωμένη και αυτό συμβαίνει με τη σωστή skincare περιποίηση.

Αφού λοιπόν επενδύσεις στο κατάλληλο για σένα skincare regime, το highlighter θα γίνει σύμμαχός σου, μιας και αυτό είναι το προϊόν που θα σου χαρίσει μια ανεπανάληπτα νεανική όψη. Φέτος οι λάμψεις μπαίνουν παντού, από τους κροτάφους, τα φρύδια, τη μύτη μέχρι και τα μήλα αλλά και τα χείλη, ενώ χρησιμοποιείται η ίδια απόχρωση σε όλο το πρόσωπο για αρμονία και πλήρη ομοιομορφία. Οι λάμψεις τραβούν την προσοχή μεν, αλλά η απουσία χρώματος κάνει το αποτέλεσμα να δείχνει κομψό και classy.

Δούκισσα Νομικού | To serum foundation που λατρεύει χαρίζει ανάλαφρη κάλυψη και λάμψη

Πέτυχε το look με ένα κρεμώδες προϊόν - που έχει γίνει το must-have beauty item των περισσότερων beauty addicts - ενώ αν έχεις λιπαρό δέρμα με ανομοιομορφία προτίμησε highlighter σε μορφή πούδρας. Επιπλέον, μπορείς να πετύχεις παρόμοιο εφέ με face balms που χαρίζουν ένα λαμπερό, glossy φινίρισμα που όμως δείχνει φυσικό, αλλά και με ιριδίζοντα serums προσώπου ή /και primers.

#2. Fluffy, natural brows

Άλλη μια τάση που αφορά τα φρύδια και υπόσχεται νεανικό αποτέλεσμα στο πρόσωπο. Τα πυκνά, messy φρύδια αναδεικνύουν καλύτερα το βλέμμα ενώ "αφαιρούν" χρόνια από το πρόσωπο ακριβώς επειδή δείχνουν φρέσκα. Σε αντίθεση με τα πολύ λεπτά φρύδια που ήταν μόδα τη δεκαετία του '90 και έκαναν όλες τις κατόχους τους να δείχνουν πολύ μεγαλύτερες από την ηλικία τους.

Δεν χρειάζεται να κάνεις brow lamination για να τα πετύχεις καθώς το μακιγιάζ φρυδιών θα σου προσφέρει παρόμοιο αποτέλεσμα. Θα χρειαστείς απλά ένα μολύβι φρυδιών και ένα spoolie, καθώς και ένα brow gel (διάφανο ή με χρώμα). Αυτό που οφείλεις να κάνεις εσύ είναι να γεμίσεις τα όποια κενά με το μολύβι, κάνοντας απαλές κινήσεις και πρσέχοντας να μην βγει έντονο το αποτέλεσμα. Γενικά, όσο πιο λίγο τα βάψεις τόσο το καλύτερο, αφού εδώ θέλουμε ένα απόλυτα φυσικό φινίρισμα. Γι' αυτόν τον λόγο είναι καλύτερο να προτιμήσεις μολύβι και όχι brow stylo ή πιο έντονες χρωστικές.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ