Follow us

Αντίο latte makeup | Αυτή είναι η επόμενη μεγάλη τάση στο μακιγιάζ που θα βλέπεις παντού το χειμώνα

Δες πώς ακριβώς να υιοθετήσεις την τάση ακολουθώντας τις οδηγίες της Hailey Bieber.

μακιγιάζ Splash News/Ideal Image

Μετά τη φρενίτιδα που προκάλεσε η strawberry girl αισθητική της Hailey Bieber το καλοκαίρι, η νέα φθινοπωρινή εμμονή της ήρθε να πάρει τα πρωτεία στη λίστα με τα beauty trends του TikTok. Ο λόγος φυσικά για το espresso makeup, την 2.0 εκδοχή του latte makeup του φθινοπώρου, που θα βλέπεις παντού φέτος το χειμώνα.

Tomato Girl | Η "εύκολη" τάση μακιγιάζ που κάνει θραύση στα social media

Τι ακριβώς είναι το espresso makeup;

Πρόκειται στην ουσία για ένα μακιγιάζ σε καφέ αποχρώσεις, όπως ακριβώς προστάζει και το latte makeup trend. Η διαφορά του espresso makeup είναι ότι αντί για μπρονζέ, μπεζ και καραμελένιες αποχρώσεις, εστιάζει στις πιο σκούρες αποχρώσεις του καφέ, εκείνες που θυμίζουν ένα φλιτζάνι espresso, βλ. μαύρο, σκούρο σοκολατί.

Espresso makeup | 3 διάσημες Ελληνίδες που έχουν λατρέψει την πιο viral τάση μακιγιάζ του φθινοπώρου

Οι ζεστές καφέ αποχρώσεις έχουν τώρα πρωταγωνιστικό ρόλο, τόσο στα μάτια, όσο και στα χείλη. Το βλέμμα τονίζεται με ένα διακριτικό ή ένα πιο βαθύ smokey eye look, ενώ τα χείλη περιγράφονται με ένα σκούρο καφέ μολύβι, πριν "γεμίσουν" με ένα κραγιόν ή gloss σε αντίστιχη απόχρωση.

Director's Tip: Για ένα ακόμα πιο έντονο espresso look, ολοκλήρωσε την εμφάνισή σου με ένα καφέ μανικιούρ ή ένα matchy matchy outfit σε καφέ και μαύρες αποχρώσεις.

How to

Για να δεις ακριβώς πώς μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ την τάση του espresso makeup δεν έχεις παρά να παρακολουθήσεις το παρακάτω βίντεο από την απόλυτη trendsetter του σήμερα, την Hailey Bieber, η οποία για μία ακόμα φορά κρύβεται πίσω από μία από τις νέες μεγάλες τάσεις:

@haileybieber

Its an espeesso fall for me 🤎☕️☕️🍁🍂🍂🍂🍂

♬ IT GIRL - Sped up Version - Aliyah's Interlude

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ