Follow us

6 sheet masks για ενυδάτωση και λάμψη που θα αγόραζε και μια beauty editor

Το κορεάτικο skincare item που αξίζει να υιοθετήσεις στη ρουτίνα σου.

skin Splash news / Ideal Image

'Αλλο ένα skincare trend που έχουμε δανειστεί από τη μακρινή Κορέα είναι η περιποίηση προσώπου με sheet masks, μια τάση που έχει αγκαλιαστεί τα τελευταία χρόνια από beauty editors & addicts, fashionistas και διάσημες celebrities, ιδίως κατά τη διάρκεια της καραντίνας πριν 3 χρόνια.

Δούκισσα Νομικού | H top συμβουλή της για άμεση ενυδάτωση και φρέσκια όψη στο πρόσωπο κάθε πρωί

Αρχικά όμως, τι είναι οι sheet masks;

Πρόκειται για μάσκες προσώπου κατασκευασμένες από ύφασμα ή καουτσούκ (στις περιπτώσεις που είναι σαν λαστιχένιες), οι οποίες περιέχουν έναν συνδυασμό βιταμινών και αμινοξέων, ιδιαίτερα ευεργετικών για την επιδερμίδα. Μάλιστα, οι περισσότερες από αυτές περιέχουν ολόκληρες αμπούλες ή ακόμα και ορούς με συστατικά όπως το υαλουρονικό οξύ ή η βιταμίνη C κλπ.

Τα 5 καλύτερα σέρουμ με βιταμίνη C για θεϊκή λάμψη στην επιδερμίδα

Τι χαρίζουν στην επιδερμίδα;

Ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες που καλύπτουν, τα αποτελεσματικά συστατικά τους είτε ενυδατώνουν, είτε λειαίνουν, είτε απαλύνουν είτε καθαρίζουν την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα αυτή να ακτινοβολεί λάμψη, υγεία και φρεσκάδα. Αν επιλέξεις, για παράδειγμα μια sheet mask επλουτισμένη με βιταμίνη C, θα δεις άμεσα περισσότερη φωτεινότητα στο πρόσωπό σου ενώ αν προτιμήσεις κάποια με υαλουρονικό οξύ, η ενυδάτωση και η απαλότητα που θα διαπιστώσεις στην επιδερμίδα σου είναι άμεση. Περαιτέρω, υπάρχουν μάσκες με πεπτίδια, με ρετινόλη για αντιγήρανση, με ενεργό άνθρακα για καθαρισμό και βελτίωση ατελειών σε λιπαρές - ακνεϊκές επιδερμίδες κ.ο.κ.

Αυτό είναι το μυστικό των γυναικών από την Κορέα για να δείχνουν νεότερες από την ηλικία τους

Μερικά tips για να τις εφαρμόσεις σωστά:

- Οι sheet masks δεν αντικαθιστούν την καθημερινή σου περιποίηση με κρέμες και ορούς, που οφείλεις να συνεχίζεις εντατικά. Οι υφασμάτινες μάσκες, όπως και όλες οι μάσκες προσώπου, δρουν συμπληρωματικά σε μια ρουτίνα, εάν θες μια έξτρα λάμψη ή ενυδάτωση.

- Προτίμησε να τις εφαρμόζεις 1 φορά την εβδομάδα σε καθαρό δέρμα.

- ΜΗΝ την ξεπλένεις με νερό, αλλά κάνε ελαφρύ μασάζ με τα δάχτυλά σου ώστε να απορροφηθούν καλύτερα τα συστατικά της από την επιδερμίδα.

-Αποτελούν την τέλεια λύση για τα ταξίδια σου, αφού είναι τόσο πρακτικές οι συσκευασίες τους που χωράνε ακόμα και στην πιο μικρή τσάντα.

5 κρέμες με υαλουρονικό οξύ από κορεάτικα beauty brands που θέλουμε να αποκτήσουμε asap

Δες παρακάτω τις καλύτερες sheet masks που θα αγόραζε και μια beauty editor:

Peptides Reload Mask, Youthlab.

Peptides Reload Mask, Youthlab.

Eμποτισμένη υφασμάτινη μάσκα προσώπου με Πεπτίδια. για πλήρη αναδόμηση της ώριμης επιδερμίδας. Μια εντατική θεραπεία για «γέμισμα» των γραμμών & ρυτίδων; σύσφιξη; και επαναφορά του οβάλ του προσώπου. Είναι εμποτισμένη σε διάλυμα ποσότητας αντίστοιχης με κρεμο-ορό 20ml.

Cryo Rubber with Moisturizing Hyaluronic Acid, Dr.Jart+

Cryo Rubber with Moisturizing Hyaluronic Acid, Dr.Jart+

Ένα σετ εντατικής ενυδάτωσης με μια μάσκα με αναζωογονητική και ενυδατική δράση που ενισχύει την απορρόφηση της αμπούλας υαλουρονικού οξέος.

Biocellulose Express Recovery, Cinq Mondes

Biocellulose Express Recovery, Cinq Mondes

Εμπνευσμένη από τις σύγχρονες ιαπωνικές τελετουργίες ομορφιάς, αυτή η φυτική μάσκα βιοκυτταρίνης δεύτερου δέρματος χαρίζει άμεσα γεμάτο και λείο δέρμα χάρη στα αποτελεσματικά και υψηλής απόδοσης συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ, γλυκίνη, νιασιναμίδη και αλόη βέρα.

Hydra bOMB Hyaluronic Aloe Mask, Garnier

Hydra bOMB Hyaluronic Aloe Mask, Garnier

Χάρισε στην επιδερμίδα σου μια έκρηξη ενυδάτωσης σε 15 λεπτά, με την υφασμάτινη μάσκα
από την Garnier που είναι εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό Οξύ και Αλόη για να προσφέρει στην επιδερμίδα μία αίσθηση φρεσκάδας. Η κάθε μάσκα περιέχει ποσότητα ενός μπουκαλιού ορού. Κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες.

Vitamin C Βrightening Serum Mask, L'Oréal Paris

Vitamin C Βrightening Serum Mask, L'Oréal Paris

Η πρώτη υφασμάτινη μάσκα ενυδάτωσης και λάμψης της L'oreal εμπλουτισμένη με Βιταμίνη C και σαλικυλικό οξύ. Η Βιταμίνη C συμβάλλει στην ενίσχυση της λάμψης της επιδερμίδας και στην ορατή διόρθωση του ανομοιόμορφου επιδερμικού τόνου. Το σαλικυλικό οξύ συμβάλλει στον καθαρισμό των πόρων

Hyaluronic acid & Lithospermum essence mask, Mitomo

Hyaluronic acid & Lithospermum essence mask, Mitomo

Η Facial Mask Hyaluronic acid & Lithospermum είναι μια Ιαπωνική μάσκα ιδανική για την ενυδάτωση του δέρματος. Περιέχει υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα. Περιέχει ακόμα και εκχύλισμα λιθόσπερμου (φυτό) που έχει αντισηπτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Διαθέτει μια μοναδική τεχνολογία που παρέχει μια έντονη, άμεση και συνεχή αίσθηση ενυδάτωσης στο ευαίσθητο δέρμα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ