Follow us

Τα hot styling tools που θα σου χαρίσουν τα πιο polished χτενίσματα - χωρίς να φθείρουν την τρίχα

Η πρωτοποριακή σειρά συσκευών styling που περιποιείται τα μαλλιά ενώ σε βοηθά να πετύχεις τα πιο προσεγμένα χτενίσματα.

hair Splash News / Ideal Image

Όλες μας θέλουμε άψογα, περιποιημένα μαλλιά με προσεγμένα χτενίσματα. Και όλες μας γνωρίζουμε ότι τα καλύτερα και πιο polished hairstyles γίνονται με hot styling tools - ισιωτικές, κύλινδρο για μπούκλες, ακόμα και με το σεσουάρ για ένα υπέροχο blow-dry χτένισμα. Τι γίνεται όμως με τη θερμότητα, που ορισμένες φορές (και εξαιτίας ενδεχόμενης μη κατάλληλης χρήσης από μέρους μας) μπορεί να ταλαιπωρήσει την τρίχα;

Ευτυχώς, υπάρχει μία πρωτοποριακή σειρά συσκευών styling με κεραμική επίστρωση εμποτισμένη με Κερατίνη και Αμυγδαλέλαιο. Είναι η σειρά Keratin Protect της Remington η οποία υπόσχεται απαλά, λαμπερά και υγιή μαλλιά, με απόλυτη ασφάλεια. Πράγμα που σημαίνει ότι μπορείς να χρησιμοποιείς τα συγκεκριμένα εργαλεία styling χωρίς να φοβάσαι ότι θα φθείρεις / καταστρέψεις τα μαλλιά σου, ενώ παράλληλα μπορείς να δημιουργήσεις τα πιο κομψά χτενίσματα.

Τα hot styling tools που θα σου χαρίσουν τα πιο polished χτενίσματα - χωρίς να φθείρουν την τρίχα

Μάλιστα, θα σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμα ενόψει της γιορτινής περιόδου που πλησιάζει, αφού λογικά θα θες να αλλάζεις χτενίσματα ανάλογα με την περίσταση στην οποία θα είσαι καλεσμένη. Εμείς συγκεντρώσαμε για σένα τρία super glam χτενίσματα που μπορείς να κάνεις ενόψει Χριστουγέννων - αλλά και το καταλληλότερο styling tool για να τα πετύχεις.

Για ολόισια, sleek μαλλιά:

Το S8540 Keratin Protect Straightener είναι για σένα. Οι κεραμικές πλάκες του ισιωτικού είναι εμποτισμένες με Κερατίνη και Αμυγδαλέλαιο, που σου επιτρέπουν να δημιουργήσεις ίσια, απαλά και λαμπερά μαλλιά. Διαθέτει εννέα ρυθμίσεις θερμοκρασίας 150°C - 230°C για να το προσαρμόζεις ανάλογα με τις ανάγκες σου ενώ η επιλογή Pro+ για styling σε χαμηλή θερμοκρασία στους 185°C ενισχύει τη λάμψη και την απαλή υφή των μαλλιών. Η ψηφιακή οθόνη σε συνδυασμό με το κλείδωμα της θερμοκρασίας στο επιθυμητό επίπεδο ενισχύουν την βελτιστοποίηση της απόδοσης και του αποτελέσματος.

Remington

Επιπλέον, προθερμαίνεται σε μόλις 15 δευτερόλεπτα ενώ διαθέτει λειτουργία turbo boost για ενίσχυση της θερμότητας, αυτόματη απενεργοποίηση μετά από 60 λεπτά, κλείδωμα ασφαλείας της πλάκας για ασφαλή αποθήκευση, θήκη ανθεκτική στη θερμότητα και περιστρεφόμενο καλώδιο μήκους 1,8 m.

Για ένα σέξι και ανάλαφρο blow-dry:

Πέτυχε το πιο δημοφιλές χτένισμα των 90s με το AC8002 Keratin Protect dryer. Η κεραμική μάσκα αυτού του σεσουάρ είναι εμποτισμένη με Κερατίνη και Αμυγδαλέλαιο, για ενίσχυση της λάμψης και της μεταξένιας υφής στα μαλλιά.

Το ισχυρό σεσουάρ ισχύος 2200 W διαθέτει γεννήτρια ιόντων που παράγει 90% περισσότερα ιόντα περιορίζοντας το φριζάρισμα και ενισχύοντας την λάμψη.

Remington

Το μοτέρ AC μακράς διάρκειας για γρήγορο στέγνωμα, μαζί με τις τρεις ρυθμίσεις θερμοκρασίας και τις δύο ρυθμίσεις ταχύτητας εγγυώνται βέβαιο και γρήγορο αποτέλεσμα.

Το καλύτερο; Διαθέτει 2 διαφορετικά στόμια κα μια φυσούνα, κάθε ένα εκ των οποίων εξυπηρετεί σε διαφορετικό φορμάρισμα: στενό στόμιο 7mm για styling, στόμιο 11mm για γρήγορο στέγνωμα και φυσούνα για φυσικές μπούκλες.

Για κομψές μπούκλες (ή για casual waves):

Θα χρειαστείς τον κωνικό κύλινδρο CI83V6 Keratin Protect, που είναι ειδικά σχεδιασμένος τόσο για σφιχτές μπούκλες όσο και για εντυπωσιακούς κυματισμούς ενισχύοντας την λάμψη και την απαλή υφή των μαλλιών σου. Διαθέτει κύλινδρο με διάμετρο 19-28mm με προηγμένη κεραμική επίστρωση εμποτισμένο με κερατίνη και αμυγδαλέλαιο για φυσικό και υγιές αποτέλεσμα. Με ειδική επίστρωση Grip για να μην γλιστράνε τα μαλλιά και πέντε ρυθμίσεις θερμοκρασίας για να το προσαρμόζεις ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σου και το styling που θέλεις να κάνεις.

Remington

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου την ιστοσελίδα της Remington και το Instagram Account @remingtongreece

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ