Follow us

5 Ελληνίδες celebrities προτείνουν το hair accessory που κάνει τα μαλλιά να δείχνουν σαν κομμωτηρίου

Το αξεσουάρ μαλλιών που είναι παντός καιρού.

Χριστίνα Μπόμπα @chrismpo

Υπάρχει τρόπος να έχεις ονειρεμένα μαλλιά, σαν κομμωτηρίου, ακόμα κι αν μόλις σηκώθηκες από το κρεβάτι με μηδέν διάθεση να επισκεφτείς τον κομμωτή σου; Υπάρχει, και μάλιστα ανέξοδος και ανώδυνος, όποια στιγμή το επιθυμήσεις.

Το #1 tip για να ξυπνάς κάθε μέρα με ονειρεμένα μαλλιά, σαν κομμωτηρίου

Ο τρόπος είναι πανεύκολος και το μόνο που θα χρειαστείς είναι το #1 hair accessory που φορούν πλέον όλες οι fashionistas του εξωτερικού. Ο λόγος για τις oversized headbands, το πιο cult αξεσουάρ μαλλιών που έχει επανέλθει στο προσκήνιο τελευταία, και δεν είναι άλλο από τις φαρδιές κορδέλες της δεκαετίας του '90. Ονομάζονται και yoga headbands και είναι αυτές που καλύπτουν μεγάλο μέρος του κεφαλιού, αποτρέποντας το φριζάρισμα και προστατεύοντας με κάποιον τρόπο τα μαλλιά, όπως ακριβώς θα έκανε ένα καπέλο ή ένας σκούφος. Παράλληλα, είναι ό, τι πιο stylish μπορείς να φορέσεις τη δεδομένη περίοδο - δεν φοριέται τυχαία από τις περισσότερες influencers και fashionistas παγκοσμίως.

5 διάσημες Ελληνίδες συμφωνούν ότι αυτό είναι το πιο πολυτελές χρώμα νυχιών για το '24

Γιατί μας αρέσουν; Γιατί όχι μόνο καμουφλάρουν μια bad hair day, αλλά κάνουν ακόμα και το πιο απλό χτένισμα να δείχνει πολυτελές. Με λίγα λόγια, δεν χρειάζεται καν να αφιερώσεις χρόνο στο να φτιάξεις τα μαλλιά σου μια και θα δείξουν κομψά ούτως ή άλλως. Επιπλέον, με αυτή την κορδέλα μπορείς να δώσεις την ψευδαίσθηση του όγκου στα μαλλιά.

Το #1 λάθος που πρέπει να αποφεύγεις αν θες το μακιγιάζ σου να δείχνει πολυτελές

Ήδη τη φορούν μερικές από τις πιο stylish διάσημες Ελληνίδες, κι εμείς πήραμε ιδέες από τις γιορτινές εμφανίσεις τους από την προηγούμενη περίοδο.

Note: Μπορεί να δείχνει glam, όμως φοριέται άνετα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας (και της χρονιάς), από το γυμναστήριο και τη βόλτα μέχρι τη βραδινή έξοδο. Γι' αυτό άλλωστε τη λατρεύουμε!

Αυτή είναι η πολυτελής τάση μαλλιών που θα κάνει θραύση φέτος τον χειμώνα

Δες πώς τη φόρεσαν 5 διάσημες Ελληνίδες:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Κατερίνα Καινούργιου

Χριστίνα Μπόμπα

Βάσια Κωσταρά

Ελένη Φουρέιρα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ