Follow us

10 πολυτελείς κρέμες αντιγήρανσης και λάμψης που αξίζει να αποκτήσεις στις εκπτώσεις

Μερικές από τις πιο ακριβές αντιγηραντικές κρέμες προσώπου σε έκπτωση αξίζουν την προσοχή σου.

skin Splash News / Ieal Image

Παρότι η υψηλή τιμή ενός καλλυντικού προϊόντος, όποιας κατηγορίας κι αν αφορά, δεν λέει από μόνη της κάτι για την ποιότητά του ούτε σημαίνει απαραίτητα ότι μιλάμε για το καλύτερο προϊόν της αγοράς, είναι γεγονός ότι υπάρχουν κάποια ακριβά beauty items που είναι "τσιμπημένα" για κάποιον λόγο. Πέρα από τις πολυτελείς συσκευασίες αλλά και το κόστος του μάρκετινγκ, οι συνθέσεις τους είναι πράγματι αποτελεσματικές χάρη, συνήθως, στην επιστημονική έρευνα χρόνων που έχει προηγηθεί αλλά και στα σπάνια συστατικά τους. Δεν είναι τυχαίο ότι λατρεύονται από τις περισσότερες skincare addicts του πλανήτη αλλά και τις διασημότερες celebrities, οι οποίες "ορκίζονται" στην αποτελεσματικότητά τους.

Οι 3 skincare τάσεις που θα ακολουθούν όλες οι beauty addicts το '24

Έχοντας δοκιμάσει τις περισσότερες, αλλά και βάσει ερευνών που κάνουμε πάντοτε πριν προτείνουμε το οτιδήποτε, συμφωνούμε στο εξής: ότι πραγματικά, υπάρχουν κάποιες πολυτελείς κρέμες που αξίζουν την προσοχή μας - και είναι πολυτελείς σε όλες τις εκφάνσεις τους. Σε ό,τι αφορά εξάλλου την περιποίηση της επιδερμίδας, αλλά και ειδικότερα την αντιγήρανση και άλλες εξειδικευμένες ανάγκες, προτείνεται και από τους ειδικούς να φοράμε το καλύτερο.

Αφυδατωμένο δέρμα από το κρύο; Οι 10 καλύτερες ενυδατικές κρέμες για πρόσωπο απαλό "σαν μωρού"

Αν βρίσκεσαι στη φάση που θες να επενδύσεις σε μια καλή κρέμα (ημέρας ή νυκτός), αλλά διστάζεις λόγω τιμής, η περίοδος των εκπτώσεων που διανύουμε είναι η ιδανικότερη για να αποκτήσεις την κρέμα που ήθελες καιρό.

Δες παρακάτω 10 πολυτελείς κρέμες που έχουν έκπτωση:

Mattifying Moisturizing Skincare with tropical resins, Sisley Paris (από 134,00€ στα 100,50€, atticadps.gr)

Mattifying Moisturizing Skincare with tropical resins, Sisley Paris (από 134,00€ στα 100,50€, atticadps.gr)

Iδανική καθημερινή περιποίηση για μικτά λιπαρά δέρματα, η κρέμα αυτή δρα σε 3 επίπεδα: - ενυδατική δράση για άνεση όλη την ημέρα (εκχύλισμα Αλθαίας), - άμεση και μεγάλης διάρκειας δράση για ματ αποτέλεσμα (πούδρα Bamboo και εκχύλισμα Τσαγιού Java), - καθαριστική και στυπτική δράση, για πιο καθαρή και φρέσκια επιδερμίδα (εκχύλισμα Βενζόης, Κολλιτσίδα και φύλλο Αλχεμμίλας). Δίνει ματ αποτέλσμα διαρκώς και καθαρίζει εντατικά, εξισορροπεί και καθαρίζει την επιδερμίδα. 

The Moisturizing Soft Cream, La Mer (από 205,00€ στα 143,50€, atticadps.gr)

The Moisturizing Soft Cream, La Mer (από 205,00€ στα 143,50€, atticadps.gr)

Αυτή η εξαιρετικά απαλή κρέμα αναπληρώνει βαθιά προσφέροντας υπέροχη λάμψη.
Η επιδερμίδα δείχνει φυσικά ανανεωμένη, έχοντας αποκατασταθεί στην πιο υγιή της κατάσταση.
Το Miracle Broth™ – το ελιξίριο με δυνάμεις κυτταρικής ανανέωσης που βρίσκεται στην καρδιά των προϊόντων της La Mer – εμπλουτίζει την επιδερμίδα με τις ανανεωτικές δυνάμεις της θάλασσας.

Revitalizing Supreme+ - Youth Revealing Cream, Estee Lauder (από 170,18€ στα 85,09€  / 100ml, sephora.gr)

Revitalizing Supreme+ - Youth Revealing Cream, Estee Lauder (από 170,18€ στα 85,09€ / 100ml, sephora.gr)

Με 99% φυσικής προέλευσης εκχύλισμα Hibiscus Morning Bloom και το αποκλειστικό εκχύλισμα Moringa, η επιδερμίδα σας ενδυναμώνεται και αποκαλύπτει τη νεανική της δυναμική: Σύσφιξη, Ενδυνάμωση, Λάμψη.

Renergie H.P.N. 300-Peptide Cream, Lancôme (από 119,95€ στα 77,97€,  atticadps.gr)

Renergie H.P.N. 300-Peptide Cream, Lancôme (από 119,95€ στα 77,97€, atticadps.gr)

Για πρώτη φορά, η Lancôme συνδυάζει με μοναδικό τρόπο το Υαλουρονικό Οξύ, πάνω από 300 είδη Πεπτιδίων, και τη Νιασιναμίδη σε μία πρωτοποριακή κρέμα.
Σε μια πρωτοφανή μελέτη, διαπιστώθηκε ότι η επιδερμίδα γυναικών 40-59 ετών που χρησιμοποιούν την κρέμα αναγεννάται πιο γρήγορα –τόσο γρήγορα όσο και η επιδερμίδα νεότερων γυναικών.

Super Restorative Day Cream Dry Skin, Clarins (από 133,03€ στα 93,12€, atticadps.gr)

Super Restorative Day Cream Dry Skin, Clarins (από 133,03€ στα 93,12€, atticadps.gr)

Κρέμα ημέρας για το πρόσωπο η οποία μειώνει τις βλαβερές συνέπειες των ορμονικών αλλαγών που σχετίζονται με το χρόνο στην επιδερμίδα. Άμεσα ορατά αποτελέσματα: λεία όψη, πιο πυκνή, ομοιόμορφη και με ανορθωμένο περίγραμμα, η επιδερμίδα δείχνει πιο λαμπερή. Ένα ισχυρό δίδυμο φυτικής προέλευσης που αποτελείται από βιολογικό εκχύλισμα harungana και οργανικό εκχύλισμα γκόρς που συμβάλλει στην αποκατάσταση της πυκνότητας της επιδερμίδας και καταπολεμά τη χαλάρωση

Capture Totale Firming & Wrinkle-Correcting Crème, Dior (από 141,07€ στα 98,75€, atticadps.gr)

Capture Totale Firming & Wrinkle-Correcting Crème, Dior (από 141,07€ στα 98,75€, atticadps.gr)

Η καλύτερη κρέμα ολοκληρωμένης αντιγηραντικής περιποίησης με βάση τις έρευνες του Dior στα βλαστοκύτταρα και την εμπειρογνωμοσύνη του στην επιστήμη των λουλουδιών για λαμπερά νεανικό και υγιές δέρμα.
Μετά από 7 ημέρες, οι ρυτίδες λειαίνονται από μέσα προς τα έξω, το δέρμα γίνεται πιο σφριγηλό και ακτινοβολεί υγεία.

Blue Pro-Retinol Multi-Correct, Biotherm (από 81,96€ στα 53,27€, atticadps.gr)

Blue Pro-Retinol Multi-Correct, Biotherm (από 81,96€ στα 53,27€, atticadps.gr)

Eνυδατική και αντιγηραντική κρέμα, η οποία προσφέρει συνεχή επανόρθωση στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Μειώνει ρυτίδες, βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας και δημιουργεί πιο ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Η σύνθεση περιέχει προ-ρετινόλη, η οποία επιταχύνει με απαλό τρόπο την ανανέωση της επιδερμίδας, σε συνδυασμό με εκχύλισμα φύκων, που ενισχύει τη γενική αντιγηραντική δράση της προ-ρετινόλης

Essential Energy Hydrating Cream, Shiseido (από 83,86€ στα 58,70€, atticadps.gr)

Essential Energy Hydrating Cream, Shiseido (από 83,86€ στα 58,70€, atticadps.gr)

Ενυδατική κρέμα ημέρας, με ελαφριά και απαλή υφή, που διεισδύει άμεσα στην επιδερμίδα, χαρίζοντας λάμψη και βαθιά ενυδάτωση.
Η Essential Energy ενεργοποιεί την φυσική διαδικασία της επιδερμίδας να ενυδατώνεται και αναχαιτίζει την δημιουργία λεπτών γραμμών. Το αποκλειστικό συστατικό Hyaluronic Acid RED της Shiseido προσφέρει ακόμα πιο βαθιά ενυδάτωση, που διαρκεί 3 φορές περισσότερο.

V-Firm Cream, Valmont (από 360,00€ στα 288,00€, atticadps.gr)

V-Firm Cream, Valmont (από 360,00€ στα 288,00€, atticadps.gr)

Ελαστικότητα, πυκνότητα, σφριγηλότητα: Το δέρμα είναι ο καμβάς του χρόνου που υφίσταται μικροσκοπικές αλλαγές κάθε μέρα που περνάει. Η συλλογή V-Firm βοηθά στην αποκατάσταση της πυκνότητας, της σφριγηλότητας και της νεανικής όψης στο δέρμα.

Or Rouge Crème Fine, Yves Saint Laurent (από 449,98€ στα 292,49€, atticadps.gr)

Or Rouge Crème Fine, Yves Saint Laurent (από 449,98€ στα 292,49€, atticadps.gr)

Εμπνευσμένη από τα πιο λεπτά πέταλα του Άνθους Σαφράν, η κρέμα ημέρας Or Rouge Crème Fine αγκαλιάζει την επιδερμίδα σαν ανάλαφρο πέπλο, ενώ καταπολεμά 11 σημάδια γήρανσης: τραχύτητα, απώλεια πυκνότητας, μειωμένη ελαστικότητα, ρυτίδες και λεπτές γραμμές, ανομοιογένεια χρωματικού τόνου, ορατούς πόρους, σκούρες κηλίδες, ερυθρότητα, χαλάρωση και γραμμές χαμόγελου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ