Follow us

Γαία Μερκούρη | Τα οικονομικά concealers που έχει πάντα στο νεσεσέρ της

Κοστίζουν λιγότερο από 12€.

Γαία Μερκούρη | Ο sexy τρόπος με τον οποίο φόρεσε ένα διαχρονικό κοστούμι σε βραδινή έξοδο Instagram

Γνωστή για την αγάπη της για τα καλλυντικά, η Γαία Μερκούρη συχνά μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στα social media τα αγαπημένα της beauty finds. Αυτό έκανε και προ ημερών, όταν τους αποκάλυψε τα κονσίλερ που δεν λείπουν ποτέ από το νεσεσέρ της.

Η Κλέλια Ανδριολάτου υιοθέτησε το hair trend-εμμονή των fashionistas

Η πρώτη αγαπημένη της επιλογή είναι το Full Coverage Dark Circles Concealer της KIKO MILANO, το οποίο είναι ιδανικό για την περιοχή των ματιών, καθώς χαρίζει πλήρη κάλυψη με μεγάλη διάρκεια καμουφλάροντας τέλεια τους μαύρους κύκλους και τις ατέλειες αφήνοντας ένα φυσικό όμως τελείωμα.

Γαία Μερκούρη | Τα οικονομικά concealers που έχει πάντα στο νεσεσέρ της

Το δεύτερο προϊόν που έχει πάντα στο νεσεσέρ της είναι το bare With Me Concealer Serum της NYX Cosmetics, το οποίο υπόσχεται να καμουφλάρει σημάδια, σπυράκια και μαύρους κύκλους, διατηρώντας παράλληλα την επιδερμίδα ενυδατωμένη για 24 ώρες. "Αυτό το κονσίλερ δεν υπάρχει. Βγάζει όλες τις κοκκινίλες, τα πάντα", είχε πει η Γαία σε παλαιότερο βίντεό της στο TikTok.

Γαία Μερκούρη | Τα 3 προϊόντα ομορφιάς χωρίς τα οποία δεν μπορεί να ζήσει

κονσίλερ

Από τη συλλογή της δεν λείπουν φυσικά και luxury προϊόντα. Όπως θα δεις στο story της παρακάτω προτείνει επίσης το Born this Way Ethereal Light Concealer της Too Faced (sephora.gr), αλλά και το cult favourite Touche Éclat Stylo του οίκου YSL Beauty.

Δες το story της:

concealer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ