Follow us

Τα 5 top χρώματα μαλλιών του '24 για ένα φρέσκο, νεανικό look

Το καστανό έχει για άλλη μια χρονιά την τιμητική του.

hair Splash News / Ideal Image

Είναι γεγονός ότι το χρώμα μαλλιών είναι από τα πρώτα πράγματα που θέλει να ανανεώσει μια γυναίκα, με τον ερχομό της νέας χρονιάς. Τα μαλλιά παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο όχι μόνο στην εμφάνιση, αλλά και στην ψυχολογία μας, με αποτέλεσμα ακόμα και η πιο μικρή αλλαγή να κάνει τη διαφορά.

Αν βρίσκεσαι στην αναζήτηση του νέου χρώματος που θα σε αναζωογονήσει, διαβάζεις το σωστό άρθρο: αυτές είναι οι πιο hot αποχρώσεις του 2024, που υπόσχονται ένα νεανικό και πολύ φρέσκο look.

Το #1 tip για να ξυπνάς κάθε μέρα με ονειρεμένα μαλλιά, σαν κομμωτηρίου

#1. Highlighted Brunette

Το καστανό και όλες οι αποχρώσεις του έχει ψηφιστεί εδώ και καιρό από τους colour expers ως το πιο κομψό και cool χρώμα που μπορείς να κάνεις όλο τον χρόνο. Μάλιστα, πολλές είναι οι γυναίκες που το προτιμούν για τους χειμωνιάτικους μήνες ως πιο σκούρο (σύμφωνα με τη γνωστή θεώρηση που λέει ότι τον χειμώνα σκουραίνουμε τα μαλλιά μας ενώ το καλοκαίρι τα ανοίγουμε). Ωστόσο, το καστανό αποκτά βάθος και φωτεινότητα με χρυσές ανταύγειες (golden highlights), κάνοντάς τα να διαφέρουν από τα μονοδιάστατα σκούρα καστανά ή μαύρα μαλλιά που έχουμε όλες στο μυαλό μας.

3 χτενίσματα για υπέροχα μαλλιά στη βροχή, με έμπνευση από τις πιο stylish celebrities

#2. Deep Brown

Από την άλλη, υπάρχει και το πολύ σκούρο καστανό, που διατηρεί τους solid υποτόνους του, χωρίς καμία ανταύγεια, για όσες γυναίκες προτιμούν ένα πιο κλασικό και safe αποτέλεσμα. Το στοιχείο που θα κάνει τη διαφορά είναι η έξτρα λάμψη, που επιτυγχάνεται με ειδικές θεραπείες λάμψης στο κομμωτήριο.

#3. Golden Blonde

To ξανθό χρώμα που δείχνει σχεδόν χρυσό είναι η νέα "it" βαφή για πιο ανοιχτόχρωμες γυναίκες. Φέρε στο μυαλό σου το εκθαμβωτικό χρώμα της Margot Robbie: αν και έχει παρομοιαστεί με αυτό της Barbie, είναι το κατεξοχήν golden blonde που φωτίζει ιδιαίτερα το πρόσωπο και χαρίζει μια νεανική όψη.

#4. Bronde

To καστανόξανθο είναι η υβριδική απόχρωση που ικανοποιεί τόσο τις καστανές όσο και τις ορκισμένες ξανθές: ισορροπεί ανάμεσα στο ανοιχτό καστανό και στο σκούρο ξανθό, με το αποτέλεσμα να δείχνει εξαιρετικά πολυτελές. Μια επιλογή βαφής για τις αναποφάσιστες!

#5. Cowboy Copper

Το χρώμα που ισορροπεί μεταξύ χάλκινου και καστανού έγινε από μόνο του ένα από τα πιο hot hair trends του ΄23: το Cowboy Copper είναι η ονομασία που δόθηκε για να περιγράψει αυτή την εξαιρετική και τόσο ιδιαίτερη απόχρωση μαλλιών που πιο πολύ "καστανίζει" παρά κοκκινίζει, ενώ "αφαιρεί" μέχρι και 10 χρόνια από ένα πρόσωπο. Η Emma Stone το εκπροσωπεί άψογα, ενώ δεν υπάρχει ούτε ένας που να μην έχει θαυμάσει τα μαλλιά της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ