Follow us

Η Τζένη Καζάκου υιοθέτησε ένα από τα ωραιότερα makeup looks για καστανά μάτια

Πώς μπορείς να το αντιγράψεις.

Τζένη Καζάκου Instagram

Αν έχεις καστανά μάτια -όπως το 80% των Ελληνίδων άλλωστε- και ψάχνεις τρόπους να τα αναδείξεις και να φωτίσεις το χρώμα τους, το'χουμε. Δεν είναι απαραίτητο να στραφείς σε χρωματιστές mascaras και eyeliners. Μπορείς πολύ απλά να υιοθετήσεις ένα grungy '90s inspired smokey eye look σε καφέ αποχρώσεις, όπως η Τζένη Καζάκου.

Γαία Μερκούρη | Τα οικονομικά concealers που έχει πάντα στο νεσεσέρ της

Η makeup artist της, Άσπα Κωνσταντοπούλου, που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της ηθοποιού, εφάρμοσε ένα μαύρο μολύβι στις ρίζες των άνω, αλλά και κάτω βλεφαρίδων κι έπειτα το "έσβησε" χρησιμοποιώντας ένα μικρό πινέλο. Με μία καφέ σκιά με κόκκινο υπότονο δημιούργησε ελαφριές σκιάσεις στο κινητό βλέφαρο, ενώ έδωσε βάθος στο βλέμμα εφαρμόζοντας μια μαύρη σκιά στην εξωτερική γωνία σβήνοντάς την προς την κόγχη.

Το μακιγιάζ ματιών ολοκληρώθηκε με αρκετές στρώσεις μαύρης μάσκαρα, ενώ οι τελικές πινελιές δόθηκαν με ένα κρεμώδες nude κραγιόν, ένα φυσικό ροζ ρουζ και καλά τονισμένα φρύδια.

Θάλεια Ματίκα | Το αισθησιακό και μυστηριώδες άρωμα που φορά εδώ και χρόνια

Ένα ακόμα στοιχείο του beauty look της που σίγουρα αξίζει να αντιγράψεις είναι η έντονη πλαϊνή χωρίστρα, μία από τις κορυφαίες τάσεις μαλλιών για τη φετινή χρονιά.

Δες το makeup look της:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ