Follow us

Baby soft hands | Τα 5 καλύτερα scrubs για μεταξένια απαλότητα στα χέρια

Για βελούδινα χέρια σαν μωρού, βάλε την απολέπιση στη ρουτίνα σου.

nails iStock

Ας ξεκινήσουμε με το εξής δεδομένο: ότι η απολέπιση είναι το Α και το Ω, εάν θες μια εξαιρετικά απαλή επιδερμίδα απαλλαγμένη από νεκρά κύτταρα και άλλους ρύπους ή βακτήρια που συγκεντρώνονται στην επιφάνειά της κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές κάνουμε λόγο για απολέπιση προσώπου ή σώματος, και ξεχνάμε την περιοχή των χεριών, που χρειάζεται εξίσου την προσοχή μας αλλά και μια εξειδικευμένη φροντίδα. Ίσως μάλιστα τα χέρια μας να την έχουν ανάγκη πολύ περισσότερο, μιας και είναι αυτά που εκτίθενται παραπάνω στον ήλιο, στο κρύο και στο νερό καθημερινά.

Σε κάθε περίπτωση, αν θες να έχεις βελούδινα και φουλ ενυδατωμένα χέρια, η απολέπιση είναι must. Και αυτό όχι μόνο για να αφαιρέσεις τα νεκρά κύτταρα που προκαλούν θαμπάδα, ακόμα και τραχύτητα, αλλά και για να βοηθήσεις τις ενυδατικές κρέμες χεριών (που φανταζόμαστε ότι φοράς καθημερινά) να εισχωρήσουν βαθιά και να δράσουν αποτελεσματικότερα στο δέρμα.

Καφέ κηλίδες στα χέρια | Οι λευκαντικές κρέμες που θα σε βοηθήσουν να τις "εξαφανίσεις"

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι μια συνεδρία μανικιούρ δεν ολοκληρώνεται αν δεν γίνει scrub στην περιοχή των χεριών - μόνο έτσι δείχνει ακόμα πιο περιποιημένο το αποτέλεσμα.

Πώς να απαλλαχθείς από τις σκασμένες φτέρνες μια για πάντα

Note: Υπάρχουν ειδικά hand scrubs που έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για χρήση στην περιοχή των χεριών, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το αγαπημένο σου scrub σώματος ή ακόμα και ένα foot scrub.

Δες και μια συνταγή για ένα εύκολο DIY scrub για πέλματα απαλά σαν μωρού

Παρακάτω θα βρεις τα 5 πιο αγαπημένα μας απολεπιστικά για λεία χέρια:

Shea Butter One-Minute Hand Scrub, L'Occitane

Shea Butter One-Minute Hand Scrub, L'Occitane

Πλούσιο, απολεπιστικό gel-κρέμα φτιαγμένο με βιολογικό βούτυρο καριτέ (10%), ειδικά σχεδιασμένο για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμη και για ξηρούς. Εμπλουτισμένο με λάδι βερίκοκου και αλλαντοΐνη, αυτό το scrub βοηθά στην απαλότητα των χεριών ενώ τα προστατεύει από την ξηρότητα

Microexfoliating Hand Polish, OPI

Microexfoliating Hand Polish, OPI

Scrub χεριών για μικρο-δερμοαπόξεση επαγγελματικού επιπέδου, ειδικά για τα χέρια.

Starter Scrub Exfoliating hand scrub, Essie Spa manicure

Starter Scrub Exfoliating hand scrub, Essie Spa manicure

Η εξειδικευμένη φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με αλόη και λεπτούς κόκκους αλεσμένου φυτικού σφουγγαριού για να επαναφέρει τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας.

The Bronzelight Body Scrub, Little Secrets

The Bronzelight Body Scrub, Little Secrets

Πολυτελές scrub σώματος, με 96,5% φυσικά συστατικά, με καστανούς και λευκούς κρυστάλλους ζάχαρης και κόκκους αλατιού που απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα αφήνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη και λαμπερή.
Με οργανικά έλαια καρύδας, αμυγδάλου, macadamia, jojoba, ηλίανθο, βούτυρο κακάο και βιταμίνες.

Vegan Volcano Foot scrub, Yokaba

Vegan Volcano Foot scrub, Yokaba

Το Podotherapy Volcano Foot Peeling με ηφαιστειακή λάβα, χάρη στα σωματίδια ηφαιστειακής λάβας, απολεπίζει τέλεια το νεκρό δέρμα κατά τη διάρκεια του μασάζ. Η κρεμώδης υφή απλώνεται εύκολα και δεν στάζει. Το εκχύλισμα πιπερόριζας που περιέχει, έχει θερμαντικές ιδιότητες και βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία του αίματος. Μετά την εφαρμογή, το δέρμα των ποδιών είναι λείο, απαλό και ξεκούραστο. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ