Follow us

Η Δούκισσα Νομικού με το clean, φυσικό μανικιούρ που θα "φορεθεί" όσο κανένα άλλο φέτος την άνοιξη

Η τάση στα νύχια που λατρεύουν διαχρονικά οι πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη.

Δούκισσα Νομικού Instagram

Στο πλαίσιο της φυσικότητας που επικρατεί ως major τάση στην ομορφιά τα τελευταία χρόνια παγκοσμίως, είναι λογικό τα clear nails, τα καθαρά, σχεδόν άβαφα νύχια που έχουν μια διακριτική υποψία χρώματος, να βρίσκονται στο επίκεντρο των επιλογών για τις περισσότερες γυναίκες. Το ίδιο φαίνεται να συμβαίνει και με τη Δούκισσα Νομικού, αφού πρόσφατα είδαμε ότι είχε επιλέξει αυτό ακριβώς το trend για το μανικιούρ της.

Φυσικά, πολυτελή, nude νύχια | Γιατί τόσος χαμός με το "Rich Girl manicure";

Για αρχή, να πούμε ότι το clean manicure αναφέρεται στα πολύ "καθαρά" νύχια, βαμμένα με μια διακριτική απόχρωση (ακόμα και με διάφανο ή και κανένα βερνίκι), ώστε να φαίνονται εντελώς φυσικά. Απευθύνεται στις γυναίκες που δεν συμπαθούν τα έντονα χρώματα και θέλουν μια πολυτέλεια στα άκρα τους, χωρίς αυτό ωστόσο να σημαίνει ότι τα σκουρότερα χρώματα δεν φαίνονται πολυτελή. Φυσικά, πολλές είναι εκείνες που θέλουν να κάνουν ένα διάλειμμα πού και πού από τις πιο bold αποχρώσεις, και επιλέγουν τα πιο απαλά χρώματα για να κάνουν τα νύχια τους να δείχνουν προσεγμένα.

3 "ξεπερασμένα" χρώματα μανικιούρ που θα αποφύγουμε να υιοθετήσουμε την άνοιξη (αλλά και ολόκληρο το '24)

Είναι γεγονός άλλωστε ότι τα παλ ή διάφανα χρώματα φιλοδοξούν να τονίσουν διακριτικά και κομψά τα νύχια, χωρίς ωστόσο να θέλουν να κλέψουν την παράσταση - ακριβώς γι' αυτό άλλωστε χρησιμοποιούνται πάντοτε όταν θέλει να δώσει κανείς έναν αέρα αθόρυβης πολυτέλειας σε ένα look. Με λίγα λόγια, οι συγκεκριμένοι τόνοι στα νύχια ευνοούν τη φυσικότητα.

Επιλέγοντας το η Δούκισσα Νομικού έκανε το δικό της satement αλλά και τη διαφορά, αφού την είχαμε συνηθίσει με πιο κλασικά κόκκινα και βαθύ μπορντό. Φυσικά, θεωρούμε ότι αυτό ακριβώς το nail look θα γίνει ανάρπαστο την άνοιξη και όλες θα θέλουν να το αντιγράψουν.

Δες το μανικιούρ της Δούκισσας:

Η Δούκισσα Νομικού με το clean, φυσικό μανικιούρ που θα "φορεθεί" όσο κανένα άλλο φέτος την άνοιξη
nails

Fact: Δεν είναι τυχαίο που τα συγκεκριμένα mani looks, είναι και τα αγαπημένα των πιο κομψών γυναικών του πλανήτη. Από τις royals μέχρι τα top models (βλ. Hailey Bieber, Bella Hadid κ.ά), η μία μετά την άλλη επιλέγουν τα απαλά, σχεδόν διάφανα χρώματα για το μανικιούρ τους, ενώ και οι δικές μας διάσημες Ελληνίδες δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην τάση - ακόμα και στα εντελώς άβαφα νύχια (βλ. Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Βίκυ Καγιά).

Η Βίκυ Καγιά αποδεικνύει ότι το "γυμνό" μανικιούρ είναι ό,τι πιο κομψό μπορείς να κάνεις τώρα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ