Follow us

Η πανεύκολη DIY συνταγή για τους μαύρους κύκλους που θα σου χαρίσει το πιο ξεκούραστο βλέμμα

Το μυστικό των γυναικών από την Κορέα για να "σβήνουν" τους μαύρους κύκλους.

skin Splash News / Ideal Image

Αν σε ταλαιπωρούν συχνά οι μαύροι κύκλοι, κάνοντας τα μάτια σου να δείχνουν κουρασμένα και άτονα, join the club. Οι διάφορες δυσχρωμίες στην ευαίσθητη αυτή περιοχή των ματιών είναι το πιο σύνηθες φαινόμενο, ιδίως αν δεν φροντίζεις την επιδερμίδα σου όπως πρέπει.

Πέρα από τις κατάλληλες κρέμες ματιών αλλά και τα καλυπτικά concealers που σε προτρέπουμε να χρησιμοποιείς εντατικά, ώστε να καλύψεις αποτελεσματικά οτιδήποτε σε ενοχλεί και αφαιρεί από τη λάμψη της επιδερμίδας σου, υπάρχουν μερικές DIY, πανεύκολες συνταγές για μάσκες ματιών που θα σε "σώσουν".

Κουρασμένα μάτια | Τα καλύτερα concealers για κάλυψη, ενυδάτωση και λάμψη

Πρόκειται για μια πανεύκολη συνταγή που προτείνουν οι γυναίκες από την Κορέα, που ως γνωστόν έχουν την πιο ονειρική επιδερμίδα. Πολύ περισσότερο, διατείνονται ότι είναι το δικό τους μυστικό για ξεκούραστο και φωτεινό βλέμμα - και ευτυχώς, είναι πανεύκολη και μπορείς να την κάνεις στο λεπτό με μόλις 3 υλικά.

Sleeping beauty | 5 tips ομορφιάς για να ξυπνάς κάθε πρωί πιο όμορφη και φρέσκια από ποτέ

Η συνταγή:

Σε ένα μικρό φλιτζανάκι του καφέ ανάμειξε μια κουταλιά του γλυκού αλεσμένο καφέ, μια κ.γ. μέλι και μια κ.γ. νερό. Ανακάτεψε πολύ καλά τα υλικά μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές, λεπτόρρευστο μείγμα.

Πώς να την εφαρμόσεις:

Με μια μικρή σπάτουλα ή ένα ειδικό εργαλείο μασάζ ματιών, άπλωσε το μείγμα κάτω από τα μάτια σου με απαλές κινήσεις μασάζ, και άφησέ το για λίγα λεπτά (από 15' μέχρι 30'). Επανάλαβε τη μάσκα τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα, ιδίως αν θεωρείς ότι έχεις έντονο θέμα που επιμένει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ