Follow us

Τα 6 κορυφαία χτενίσματα της φετινής άνοιξης θα απογειώσουν ακόμα και τα πιο λεπτά μαλλιά

Τα ιδανικά χτενίσματα για λεπτά μαλλιά που θα δώσουν όγκο και κίνηση στην τρίχα.

hair Splash News / Ideal Image

Δεν είναι μόνο το κατάλληλο κούρεμα που θα χαρίσει όγκο και κίνηση στα λεπτά μαλλιά. Ευτυχώς, υπάρχουν μερικά χτενίσματα που ευνοούν εξίσου τη λεπτή τρίχα προσφέροντας το επιθυμητό voluminous effect, και προσφέρονται για εσένα που δεν θες να κόψεις μήκος ή να αλλάξεις κούρεμα.

Για την άνοιξη του '24 οι σχεδιαστές (αλλά και τα street style trends) ορίζουν απλά αλλά κομψά χτενίσματα με όγκο και κίνηση, προσαρμοσμένα στην υφή και τον τύπο μαλλιών της κάθε γυναίκας. Αυτό σημαίνει ότι τα πιο cool ανοιξιάτικα χτενίσματα θα είναι τα πολύ σγουρά ή τα ανέμελα σπαστά, τα κλασικά blow-dry hair με όγκο και κίνηση, αλλά και τα sleek χτενίσματα με όγκο.

Αυτά είναι τα 5 πιο κομψά και πολυτελή χτενίσματα που κάνουν χαμό στα social media

Beauty tip: Αν θες να δώσεις έξτρα όγκο στα μαλλιά σου ώστε να δείχνουν ακόμα πιο πλούσια, μην υποτιμάς τη δύναμη των hair accessories αλλά και των προϊόντων styling (με μέτρο, για να μη δείξουν πολύ στιλιζαρισμένα τα μαλλιά). Μια φαρδιά κορδέλα θα δείξει υπέροχη σε "φουντωμένα" μαλλιά με μπούκλες, ενώ αν ψεκάσεις την κορυφή του κεφαλιού με λίγη λακ, το αποτέλεσμα θα δείξει πιο voluminous απο ποτέ.

3 διάσημες Ελληνίδες, 3 street style χτενίσματα, ιδανικά για κάθε μέρα

Οι παρακάτω φωτογραφίες με χτενίσματα για λεπτά μαλλιά θα σε πείσουν:

Sexy Curls

Casual Sleek

THE Mermaid

Romantic half-up

Η πλαϊνή φράντζα

Η oversized κορδέλα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ