Follow us

Ηλιάνα Παπαγεωργίου | Αυτή η τεχνική στο κούρεμα χαρίζει άφθονο όγκο και κίνηση ακόμα και στα πιο λεπτά μαλλιά

Τα φιλαριστά μαλλιά είναι ό,τι πιο hot right now.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Instagram

Είναι γεγονός ότι τα μακριά μαλλιά θέλουν διαφορετική μεταχείριση για να δείξουν όμορφα και περιποιημένα, ιδίως όταν μιλάμε για πυκνά μαλλιά με χοντρή τρίχα ή μαλλιά που φριζάρουν εύκολα κ.ο.κ. Ακόμα περισσότερο, όταν τα μαλλιά έχουν ενιαίο μήκος τείνουν να δείχνουν άτονα, βαριά και όχι όσο μακριά θα έδειχναν αν είχαν layers. Τι σημαίνουν πρακτικά όλα τα παραπάνω; Ότι το σωστό φιλάρισμα είναι απαραίτητο στις γυναίκες με (πολύ) μακριά μαλλιά - και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το γνωρίζει καλά, μιας και έχει πάντοτε τα πιο ωραία layered κουρέματα.

Γαία Μερκούρη | Ο αγαπημένος της ορός με ρετινόλη βελτιώνει (και) την όψη των διεσταλμένων πόρων

Πρακτικά, το φιλάρισμα που ακολουθεί η παρουσιάστρια είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται κάθε γυναίκα με μακριά μαλλιά για να τα κάνει να δείξουν πλούσια και με όγκο. Και όχι μόνο αυτό: η συγκεκριμένη τεχνική των layers βοηθάει τα μαλλιά να αποκτούν καλύτερη φόρμα και να "κάθεται" πιο καλά το σπάσιμο, έχοντας μεγαλύτερη διάρκεια. Σε κάθε περίπτωση, το κούρεμά της ανήκει ξεκάθαρα στις top τάσεις της σεζόν για μακριά μαλλιά: έντονα layers στα μπροστινά τμήματα που χαρίζουν σούπερ κίνηση και όγκο, μακριές curtain bangs που ενισχύουν αυτό το bouncy look, και φιλάρισμα στις άκρες ώστε να δείχνει τέλειο το wavy look.

Η Μπέττυ Μαγγίρα προτείνει 3 κομψά χτενίσματα που δείχνουν τέλεια σε μακρύ καρέ

Note: Οι πλαϊνές αφέλειες και η χωρίστρα στη μέση συνηγορούν στο να φανούν τα μαλλιά περισσότερα και με έντονη κίνηση, ενώ κολακεύουν σχεδόν όλα τα σχήματα προσώπου.

Δες το αποτέλεσμα:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ