Follow us

Διάσημες Ελληνίδες νύφες | Τα ιδιαίτερα αξεσουάρ μαλλιών που επέλεξαν για τη μέρα του γάμου τους

Πάρε ιδέες για το δικό σου bridal look.

πριγκιπικά νυφικά χτενίσματα Instagram

Ας είμαστε για λίγο ειλικρινείς: Η νύφη είναι η μόνη που έχει σημασία την ημέρα του γάμου. Ποιος γαμπρός και ποιοι κουμπάροι! Όλα τα βλέμματα είναι καρφωμένα στη νύφη κι αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που περνά τόσο χρόνο στην εύρεση του πιο όμορφου νυφικού, του πιο κομψού μακιγιάζ και του πιο εντυπωσιακού χτενίσματος. Πολλές είναι μάλιστα εκείνες που πάνε το bridal style τους ένα βήμα παρακάτω και θέλοντας να κάνουν ακόμα πιο αξιομνημόνευτη την εμφάνισή τους, ολοκληρώνουν το look τους με ένα αξεσουάρ μαλλιών νύφης. Ανάμεσά τους είναι και πολλές Ελληνίδες celebrities -ιδού εκείνες που ξεχώρισαν με τις επιλογές τους:

Ελληνίδες celebrities καλεσμένες σε γάμο | Τα "τολμηρά" χτενίσματα που συζητήθηκαν έντονα

Αξεσουάρ μαλλιών νύφης | Οι επιλογές των Ελληνίδων celebrities

Ευγενία Δημητροπούλου

Η vintage εμφάνιση της Ευγενίας Δημητροπούλου δεν θα μπορούσε παρά να ολοκληρωθεί με ένα hair accessory ίδιας αισθητικής. Η ηθοποιός για την περίσταση επέλεξε ένα χαλαρό vague χτένισμα με χωρίστρα στο πλάι, ενώ έδωσε την τελική πινελιά με μια φαρδιά, λαμπερή στέκα.

Ευαγγελία Συριοπούλου

Η Ευαγγελία Συριοπούλου φόρεσε δύο διαφορετικά αξεσουάρ μαλλιών νύφης στο γάμο της με τον Στράτο Πατσατζή το 2023. Πιο συγκεκριμένα,στην εκκλησία η ηθοποιός στερέωσε στα μαλλιά της ένα hair comb με στρας και πέτρες, ενώ στο πάρτι έπιασε τα μαλλιά της σε μία χαμηλή αλογοουρά, την οποία στόλισε με μια περίτεχνη στέκα με στρας που γυάλιζε υπέροχα στο φως.

Ελένη Χατζίδου

Δύο αξεσουάρ μαλλιών επέλεξε και η Ελένη Χατζίδου για το γάμο της με τον Ετεοκλή Παύλου. Στο μυστήριο, η τραγουδίστρια/παρουσιάστρια είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα updo, το οποίο είχε στολίσει με ένα πριγκιπικό headpiece με πετράδια, ενώ για στο πάρτι που ακολούθησε άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα και φόρεσε ένα λαμπερό bridal headband.

Ρούλα Ρέβη

Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Αποστόλη Τότσικα στο Los Angeles, φορώντας ένα λαμπερό στεφάνι πάνω στα ξανθά μαλλιά της και θυμίζοντας μία πραγματική νεράιδα.

Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε ένα άκρως ρομαντικό χτένισμα για το γάμο της, στην αγαπημένη της Μύκονο. Περίτεχνα πλεγμένο με λευκά λουλούδια και ταυτόχρονα επιμελώς ατημέλητο, αυτό το hair look της ηθοποιού θα το θυμόμαστε για χρόνια.

Δέσποινα Καμπούρη

Διάσημες Ελληνίδες νύφες | Τα ιδιαίτερα αξεσουάρ μαλλιών που επέλεξαν για τη μέρα του γάμου τους

Η Δέσποινα Καμπούρη παντρεύτηκε στο νησί της Κύθνου, με παρανυφάκι την κόρη της. Η γοητευτική παρουσιάστρια υιοθέτησε ένα ρομαντικό bridal beauty look με το στεφάνι από λουλούδια που φορούσε στα μαλλιά της να είναι εκείνο που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα.

Αντιγόνη Ψυχράμη

Το ιδανικό ρομαντικό χτένισμα για τις νύφες πρότεινε η Αντιγόνη Ψυχράμη. Πλεξίδες, χαλαρά τουφάκια και ανθάκια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά

Αντιγόνη Ψυχράμη: Όλες οι λεπτομέρειες του νυφικού της!

Για το γάμο της με τον Δημήτρη Μακαλιά το 2015, η Αντιγόνη Ψυχράμη υιοθέτησε ένα boho milkbraid updo, το οποίο και στόλισε με μικρά λευκά άνθη κάνοντάς το να δείχνει ακόμα πιο girly.

Ευρυδίκη

Ευρυδίκη νύφη

Με λευκά άνθη στόλισε τα μαλλιά της και η Ευρυδίκη για το γάμο της με τον Μπομπ Κατσιώνη το 2019. Η τραγουδίστρια χτένισε τα μαλλιά της σε χαλαρούς κυματισμούς, ενώ ολοκλήρωσε το hair look της με ένα flower crown.

Μαρία Τζομπανάκη

Για τον τρίτο γάμο της, η Μαρία Τζομπανάκη τήρησε όλες τις παραδόσεις της ιδιαίτερης πατρίδας της, της Κρήτης, κι έτσι εμφανίστηκε φορώντας στα μαλλιά ένα μακρύ πέπλο, κάτω από ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό στεφάνι με λουλούδια.

Κάτια Ζυγούλη

Ίσως ο πιο glamorous γάμος της ελληνικής showbiz ήταν αυτός της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά τον Ιούλιο του 2017. Όμορφη και κομψή, με πέρλες στα αυτιά, η Κάτια Ζυγούλη υπήρξε μία κλασική νύφη από αυτές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μόνο στα παραμύθια. Το νυφικό της ήταν φυσικά Celia Kritharioti, ενώ ολοκλήρωσε τη νυφική της εμφάνιση με ένα κομψό low bun, το οποίο στόλισε με μικρά λευκά άνθη.

Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Ελιανα Χρυσικοπούλου

Με έναν λαμπερό γάμο στο νησί των ανέμων, η Ελίανα Χρυσικοπούλου ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Νικόλα Φαράκλα το 2013. Η λιτή νυφική της εμφάνιση ολοκληρώθηκε με ένα voluminous updo και μια oversized λευκή στέκα με πέρλες, ένα αξεσουάρ μαλλιών που λίγες νύφες έχουν τολμήσει.

Γεωργία Κρασσά

Fashion Recap | Οι πιο ωραίες νύφες του 2022

Μετά από εννέα χρόνια σχέσης, ο Ορφέας Αυγουστίδης και η σύντροφος του, Γεωργία Κρασσά, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2019. Η Γεωργία Κρασσά επέλεξεένα νυφικό φόρεμα με bohemian διάθεση που φέρει την υπογραφή του Atelier Zolotas, ενώ ολοκλήρωσε το bridal look της με ένα πολύ ιδιαίτερο headpiece me πέρλες.

5 ιδιαίτερα νυφικά χτενίσματα Ελληνίδων celebrities που δίχασαν καλεσμένους και fans

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ